- det sägs att det ska bli den varmaste sommaren sedan 94. :D:D:D:D:D:D:D

Hej. ORkar inte skriva ner så många rader, ni får min dag i bilder istället. Men en sak jag kan säga är ju förstås, SOMMAREN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT!!!!!!!!!

          

     


Måndag10:34

Hej hej. Uppdatering från igår: orkade inte ta cykelturen med sis, vi tar den idag ist. Har håret fullt med klor, så det både luktar och ser illa ut. Jag försov mig imorse, med andra ord är jag helt död från i helgen. Fick vg på akursen i matte! Är klar med datakunskapskursen! Och just nu äts det vaniljbullar. Ha det

Och tänk vad närhet kan läka sår.

Tjenixen. Sitter nu hemma med brända axlar. Mysigt. Har haft två galet bra dygn i gävle. Galet. Först vare ju tjejmiddag hos sofie, älsklingen, sedan drog jag och ida vidare till idas vänner, och sedan bör jag nog inte nämna så mycket mer, helt jäkla sick kväll! haha. Idag åkte vi in till gävle och bara gick runt i solen och chillade. Åt glass för 10 spänn, och så träffade vi david en snabbis också. Kanondag med andra ord! Såg även en lite skymt av karström, men tyvärr blev det ingen träff, utan bara en pling.

Nu har jag solat ända sedan jag kom hem, så hoppas på lite färg nudå. Diskat som en galning har jag också gjort, diskmaskinen vill ju inte samarbeta längre. bläääääää.

Nu ska jag och sofie ta en lovely cykeltur i kvällssolen. Mums. Tjingiling

           
           

And here you go subway, lite gratis reklam där, men det är ni fan värda.


Grattis babe.

För idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det sofie karströms födelsedag! Grattis bestis! Lite äldre än igår dåra, men jag vet mycket väl att du  hellre hade velat haft en annan siffra  på slutet. Men hejda sig, det är bara ett år kvar :)

Sitter hemma i gävle nudå, alldels alldeles snart väntar vi besök av några gävlebrudar som vi ska middaga med, sedan blir det väl nå bus å. Kvällen kommer avslutas med.. ah det får vi se ;) Eller nja, jag och ida vet väl hur det slutar ;)

Aja ska väl gå och vara social nu. PussN

          

P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3P3

Jag har just insett att jag aldrig skulle överleva utan den väldigt underbaraste radiokanalen p3. Den står på högsta volym, 24/7, i mitt rum. Okej, nästan då iallafall. Alltid (för det mesta) spelas det bra musik, och radiopratarna är ju as sköna! Sedan är det en massa roliga program som är jäkligt chill att lyssna på. P3 IN MY HEART ♥

         
 
             Här har ni det härliga morgon-passet-gänget också :)

I meet up with the king

SHULULULU, som han den där tönten på p3 brukar säga. Ikväll har det varit en trött kväll. Riktigt trött, sov på vägen hem från skolan till och med. Har försökt fippla lite med sofies present iallafall, vore ju tragiskt om den inte skulle hinna bli klar. Men det blir den.

Det är fest i nor ikväll, men jag orkar verkligen inte släpa mig dit. Läre kliva upp hyffsat i tid imorgon också om jag ska hinna med tåget (Gävle).

Det blir ju såklart övernattning och så i Gävle, träffa lite nya brudar och bara ha det väldans trevligt har jag fått för mig. Vi måste göra s's födesledag super juh.

Äh hade inget mer på hjärtat. Eller jo, den tidigare intresanta personen är fortfarande intressant. Och nej, jag ska inte måla någon i min klass huvud som motiv på vägen. Och klänningen är ju klar tamejtusan! MEn det kommer ingen bild på den än för den är inte hemma. Ha det great, pussN

           

Fredag09:18

Tjaah. Sitter på skolan igen nu då, tar nya tag, dödstrött. HAde juh två ridlektioner igår, sedan höll en tämligen intressant människa mig vaken.. hihi. Sedan gör ju det dåliga vädet sin del i min trötthet också.

Gick askalasbra i stallet igår iaf, lite hoppning blev det till och med. Min häst dampade inte ur, framsteg där. 

HAr ingenlektion just nu, eller jo förresten, vi har eget arbete på svenskan. Så jag hade lika gärna kunnat varit hemma, men känner att jag inte skulle ha fått något gjort då, så därför sitter jag här. I'm almost done! :D

Så jag ska faktiskt försöka göra klart det nu.  Ha det super! 

B-B-B-urr

Hello babe. Sitter nu i stallet och fryser arslet av mig. Har ju i och för sig en vinterjacka nere i skåpet, men det var ju där det. Lektionen börjar om ungefär en och en halv timme, yepppeyy.

Har typ inte tränat på en vecka nu, det är ju för skamligt alltså. Verkar som om mitt virus gått över nu. Fan också. Måste ta mig i kragen nu.

Sedan undrar jag vart mamsen håller hus också? hon var liksom på väg hit för ungefär en timme sedan och vad kan det ta att åka hit ner från skolan? 2 minuter? Snabb människa.

Ah ska väl gå ner och sällskapa nina och julia nu, såg att dom kom precis. PUSS.

Blääääääääääääääääääää

Hej hej. aaaaaaaaaaaaaskasst väder. Verkligen. Regnar, blåser och det är svinkallt. Idag håller vi oss inomhus.

Igentligen har vi svenska just nu, men läraren var inte där och det fanns inte en ända dator till övers. Så då sket vi i det. Sitter nere på hv nu, började att städa i alla pärmar och tusen papper, men datorn kallade.

Klänningen är så gott som klar nu, FY FAAN VAD SKÖNT. Det kommer bli en god vän till mig på sommarens partyn. Ser jag fram emot.

På lördag är det tjejkväll i gävle. Sofies place. Om hon nu inte går och sjukar ner sig ännu mer. Jävla skitvädrets fel. Nu får du hålla dig inomhus och kurera dig snuttan, min present som jag kommer måsta sitta uppe hela natten och jobba på måste ju kunna ges. Seventeen on saturday.

Känns inte riktigt som om jag vill stanna kvar här och fortsätta den halva skoldagen som är kvar. MEn jag måste väl. Hej hopp gummisnopp!

MIN älskling.

Nu ska jag tillägna detta inlägg helt till min älskade vän Sofie Karström. Och ja, jag tycker själv inte om när folk skriver en massa pluttinutt och trams. Men det skiter jag i nu. Det är ni som väljer om ni vill läsa.

Vi tar det från början. Första dagen var du ingen jag märkte alls, ingen speciell sådär. Inte andra heller, och kanske inte tredje, men det spelar ingen roll. För både du och jag vet att det tar tid att lära känna oss. Eller ja, vi lärde nog känna varandra ganska fort, det brukar oftast ta något år innan man "sitter ihop", men vi känner varandra både utan och innan redan. Vi läre ha en jäkligt bra personkemi alltså. Men om man räknar bort sofie så är jag väldigt svår att lära känna, även fasten det kanske känns som att man känner varandra jättebra, så kan jag vara jätteosäker i sällskapet. Men med dig gullet, då har jag inget som tar emot. Du är den bästa vän jag någonsin haft, och jag tänker inte släppa dig även om vi bråkar. Nu har du en stor plats i mitt liv nu som du inte bara kan lämna. Jag älskar dig jättemycket babe!

Låter som om vi är ett förlovat par eller någonting x) HAHA. 
Nej justja, sofie påminde mig, vi är ju ett förlovat par.

         
            

ME WAN'T THAT APARTMENT RIGHT THE WAY!

Ni förtsår inte hur avundsjuk jag är på min faster som hyr denna lägenhet. Den är 40 kvadrat och kostar 3000 i månaden, jag menar det kan ju fan inte bli bättre. JAG HAR PAXAT DEN SÅ ALLA VET!!

                   

                 


My new beauty <3

                                

                                

                                

                               
                               Lite små-charmig skärpa på bilderna, men det får ni stå ut med helt enkelt.
    
                                


Det fanns dagar då jag tänkte mer på henne än på dig.

Shulu. Så det har varit friluftsdag idag. JAjjamen. Kan ju inte påstå att det var det roligaste jag gjort i mitt liv, men det gick väl an. Även fasten erika bara hade en och en halv strumpa.

Berättade för min kära lärare att gåtan med klänningen nu är löst och att den är så gott som klar, hon drog en lättnadens suck och kramade om mig riktigt hårt. Hon kan inte ha det lätt.

Min mattelärare kom fram och frågade om jag saknade matten och ville gå med i en grupp inför b-kursen nästa år. Skojade han eller?

Nu ska jag ta något käk, knata över till farmor och farfar och fålla upp klänningen. Awesome.

Ha det bäst.

             

Som en vanlig grå jävla dag brukar vara

såååå godmaorgon beautiful people. Sitter nu på skolan en timme tidigare än vad som är behövligt. Känns ju jävligt bra. Har friluftsdag hela dagen, och planen är att spela volleyboll, om vädret håller då vill säga. Jag orkar inte att det är så fruktansvärt kallt ute, blåser och sånt. MEn till veckan lovas det finväder. Så det hoppas vi verkligen på.

Aja, hörs väl nå sen förstår jag. pussen då.

My almost perfect life.

Hej och hå, nu har jag varit duktig som fan om jag får säga det själv, har både städat mitt rum OCH badrummet, och ni vet väl själva hur trist det är att städa. Känns riktigt bra alltså.

Nu ska jag bara slappa skiten resten av kvällen och bara ligga och njuta av att jag kan vara uppe hur länge jag vill bara för att jag har sovmorgon imorgon :D jag älskar när det nästan är sommarlov och man typ inte har några lektioner längre. Älska detta.

Och tror ni rickard sviker mig framför sitt jobb eller? jadå. Blir inget leka med han imorgon eh. Needå, men jag klara mig så fint ändå så........ känn ingen ångest eller så, absolut inte. MEn jag har ju min sofie iallafall, tur det ♥

MEn nu jagar min ettriga syster mig härifrån. Puss!


Sanna gillar!

Vet ni vad jag läste i tidningen i morse? (ja, jag läser tidningen varje morgon), jo att det är halva priset nere på fyndet :D:D:D (tygaffär), tror ni jag ska dit efter skolan eller, eeh JA. Fyndet here I come! 'Och juste.. pengar hejdå! Rea in my heart ♥

Det konstiga folket.

En sak jag har funderat lite på är:

När jag var på um förra veckan så var jag tvungen att väga och mäta mig, och då visade det sig att jag hade vuxit 1,5 cm sedan jag mätte mig förra gången (i höstas hos skolsköterskan). Är inte det väldigt konstigt, eftersom man brukar säga att man brukar sluta växa vid runt 13, eller typ när man får mens. Jag tycker det är jättekonstigt. Och jag vill verkligen inte bli längre.
Farmor berättade också att hon alltid varit 165, hela livet, men så när hon mätte sig hos doktorn förra året så hade hon växt 2 cm. Hur fan funkar det? Bara jag som tycker det här verkar lite strange eller?

                           

                           


Lägg av!

Något jag verkligen inte gillar är när man vaknar på morgonen, kollar ut genom fönstret och ser att det är strålande sol, inte ett moln på himlen och man tänker, -åh! idag är det varmt så äntligen kan jag ta på mig sommarkläder! Och sedan så visar det sig när man kommit ut att det blåser isbitar från nordpolen.

Det är fan inte kul någonstans -.- vädret kan ta sig i arslet när det luras så där. Verkligen.

             

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

åhåhå ni kikar in min blogg även fasten jag inte skriver ser jag! bra jobbat, fortsätt så tycker ju jag.

Igår var det så lugnt det går att bli, tänkte typ att jag skulle gå upp lite tidigare och göra någon nytta, men jag somnade om, så kvart i tolv släpade jag mig upp igår. Åt frukost i typ två timmar och sedan försökte jag verkligen förstå mig på min klänning, men eftersom det inte gick nåe vidare så började jag på en ny. Jag hann riktigt långt faktiskt, livet är nästan helt klart. Men idag måste jag ta tag i måste-göra-klänningen. Fick mig en redigan lång förklaring av s i morse. Bra tack. 

Ska även ta och städa lite när jag återvänder till ma place. Badrummet, mitt rum och köket uppe behöver sig en omgång. Hur ska jag hinna med allt i mitt liv alltså? Inte nog med det så är inte allt inlämnat än som ska vara inlämnat. Suck. 

Imorgon har jag en lektion, engelska (JAG ÄR HELT KLAR MED A-KURSEN I MATTE NU!! :D:D), så jag läre väl ta mig hit en snabbis, och sedan leker jag väl med sofie en stund. Sedan åker jag hem och där väntar troligtvis en rickard på mig. Najs.

Blev ju en del rader det där. PUSS.

       

I'm a rockstar

Hej där, den här dagen har varit lite knepig, men väldigt skön, hade den där känslan av sommarlov igen. Vi vaknade upp halv två (HALV TVÅ?!) jag och ida, käkade frulle, och satte oss ute på balkongen och stekte järnet. Vid fyra stack jag hem, och nu har vi just räddat våran katt från sin otäcka höjdskräck som han fick uppe i den där höga tallen, heja mamma som vågade åka upp i kranen! nu är han iallfall på säker mark, dock något kilo lättare.

Hade det galet kul igår. Mycket folk, mer dans, mest glada miner. puss påde 

Nu ska jag gå upp och försöka förstå mig på min klänning, men eftersom jag inte kommer lyckas så blir det väl en film. pussilipuuuuss

Wiiiiiiiiiiiiih

hej ! Ååååh jAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TAGGAD PÅ DANS! helt sjukt, har längtat hela vintern på denna stund! Inget kan gå fel ikväll! i feel it in my fingers, i feel it in my toes! :D:D hörs imorgon, nu ska jag dansa loss,ha det så bra ikväll! :D

             

Fredag08:39

Hej, sitter och taggar hårt inför nationella i matte, eller NJA. Det gick ju inge vidare på förra delen heller, vi får se hur det slutar nu då.

Ikväll bär det av på dans minsann! Åh herregud vad kul det ska bli, har inte dansat på aplänge. Eller jo på gympan och så, men det kändes inte så seriöst. Blir ju liksom bättre med live musik. fan vad kul.

Men vi hörs imorgon. Eller kanske senare. Vi får väl se. PUSS.

Varje sekund i dina armar.

Hej, Klaga inte på min starka uppdatering, jag skrev faktiskt ett inlägg i dag mitt på dagen, men POFF så försvann det. Jag blir galen när det blir så, lite tråkigt när man har skrivit typ 45454245247325202 ord och så bara förvsinner det. Men nuså.

Det har varit en chill dag, lite slappare än vad jag trott, sköönt. Hade ingen matte imorse, utan sysselsatte mig med den ofärdiga klänningen istället, hade pingis på gympan, och sedan massa fika och grejs på materialkunskapen. that's life på mode och kläder ;)

Jag har varit ute och sprungit för trejde dagen i rad nu (PROUD PROUD PROUD), ni kan aldrig ana hur stora framsteg det är för mig. Hoppas det håller i sig nu bara, mitt lilla virus jag har fått.

Nu ska jag belöna mig själv med en tv kväll. Ha det så bra!

         
                   

som en blå bil.

Hej där, sitter nu på skolan helt ensam, och jag menar det verkligen, ser inte en kotte här. Creepy. AJa idag är det vanlig skoldag för mig iallafall. Och efter skolan så går jag ner till um för lite snack. Jag läre göra någonting åt min magvärk, det bara är så.

Nu ska jag gå och kolla om jag kan hitta min kära vän EmmaJ som jag inte har sett på flera för många dagar nu. PUSS. 

Just like it should be.

shululululu, alltså den älskade sommaren har äntligen anlänt, och jag säger det då rakt ut: FY FAAN VAD SKÖNT. Dagen började med sooooooovmorgon, sedan blev det en lite joggingrunda, lite magkramper (eller ja, jag låg halvt döende så det var inte så lite), sedan tog jag min kära ulla och åkte till ljusdal, där har jag och sofie solat jääärnet hela dagen, ätit glass och bara myst. Sedan gick vi och spelade lite fotboll och vistelsen i ljusdal slutade med en runda brännboll, helt underbar dag. Jag fick för mig där ett tag att det var sommarlov. Icke, men snart så.

Nu blir det duschen iallfall. PUUSSN

        
        
         
        

Just take me, boy!

Jag är helt jäkla såld i tatueringar, seriöst. Och med det menar jag inte att jag ska ha

hundrafemtionio tatueringar själv, nej, jag tycker det är snyggt på andra. Sjukt snyggt. Jag blir

sååå tänd på killar som har armarna, ryggarna, osv fyllda med tatueringar.

Ett plus är om man har tänkt igenom det innan och har en anledning till att

föreviga någonting på sin kropp. Det är nästan ännu hetare, när man liksom har en historia

bakom det hela, och något som betyder något. Just löööve it!


                       
        


cRAzy wooooman

Jag är helt totally förvirrad. Eller också är jag bara galet desperat, snarare det senare, men ändå. Även om jag är väldigt desperat och känner mig ganska mycket patetisk så undrar jag, jag undrar så mycket. Och jag får för mig så mycket. Eller också får jag inte för mig, jag kanske borde lyssna på vad mitt hjärta säger, eller? Eller är det huvudet som säger så.. Ja ni ser, jag är fan förvirrad också. Och jag vet då inte hur det ska hjälpas. KAnske om du råkade dyka upp i mitt liv. Kanske. Och nu skrev jag nåt jäkla konstigt inlägg som ni inte kommer fatta ett skit av, men det är iallafall såhär det går runt i mitt huvud just nu. Confusing? YES.

Jag får typ orgasm av hur vackert det är där jag bor. Seriöst.

          

Grrr i wan't to be yours

Tjena, Kom för inte alltför längesedan hem, hem med en bikini i bagaget. Wiiiiih, jag kommer glänsa som en puma (eller leopard hihi) på stranden i sommar, det kommer troligtvis ut en bild här imorgon på den om jag orkar.

Apropå imorgon så är jag ledig :D:D:D:D Så det blir en härlig sovmorgon, härlig springtur och härligt umgänge med älskling! Det kommer bli en förtjusande dag imorgon, hoppas på lika strålande väder som idag också, då blir jag oerhört glad ska ni veta,.

Och apropå älskling så är hon i bollnäs ikväll/natt, tummen upp för det! Det var då på tiden. Hoppas du har det mysigt!

Nu funderar jag på att antingen gå ut och ta mig en lång cykeltur i sommarvädret eller också göra en fruktsallad och slänga mig ner i en soffa, och det känns som att det andra förslaget låter mer lockande.

PUUUUSSSSIILIPPUUSSSSSSSS


               

Lite hjälp kanske?

Hur fan ska jag göra på svenskan? Vi ska skriva en rapport om någonting, vi fick välja precis vad vi ville, och jag valde ämnet barnmisshandel. Och nu har jag skrivit all fakta som går att hitta, så nu saknas bara sista grejen.. att intervjua någon som blivit misshandlad.
Hur i hela friden ska jag kunna göra det? Jag menar man går ju inte direkt runt och skryter om att man blivit misshandlad av sin morsa, right? Så hur ska jag göra för att hitta någon frivillig som vill prata lite? Tips kanske? 


                              
                                 

Åh älskade liv.

Hejsvejs! Lovely day! Jag är på bra humör igen, och jag har en stark feeling om att det är mina vänner som grejar det åt mig. Fint väder är det också! underbart underbart.

Söt-ida följer med till hudik sedan också, fränt. Och jag hoppas för guds skull att jag får med mig en fin bikini hem, jag är verkligen i nöd.

Slutar efter klassrådet som börjar om sisådär tjugo minuter, sedan ska jag smyga mig in i idas klass och leka sp:are för en lektion. Kommer bli en kanondag det här! Puss puss

     
      

tänk om du ändå kunde ge mig positiv energi istället.

Nej föresten nu backar vi några ord. Jag sticker ut och springer långt som fan istället. Tills jag typ dör. Kom just på att det var så jag brukade göra när jag var mindre och behövde få ut min frustration, och jag tror faktiskt det hjälper.  Vi hörs sen

Cry me a river

Tja Vaknade ju inte upp hemma imorse då eh, hojade hem runt två och började sedan färga håret på systern. Och jag måste erkänna, jag tycker synd om dig gullet, jag är rädd att hårfärgerna inte funkar så bra på våra hår längre, hmm varför? HAHA.

Jag önskar att jag hade lusten till att greja R och H läxan nu. Men det har jag inte, absolut inte. Jag ska ta och slänga mig i någon soffa och slå på en sorglig film så jag kan få gråta ut allt som behöver gråtas ut. Och herregud vilken patetisk människa jag är. Hej!

 

             
                      
                              Det är fan inte lätt.


X har ändrat sin status från "singel" till "i ett förhållande".

Du är så självisk och jag hatar att jag hela tiden måsta plågas av att tänka på dig, du finns i mina tankar hela hela tiden. Varför kan jag inte bara glömma dig och gå vidare. Men det är inte lätt när du hela tiden gör något som sårar mig. Åååååh varför behövde jag gå och kära ner mig i dig? Jag vill inte vara med längre. Det är inte okej.

Och titta, nu gav jag dig ett helt inlägg också, ett till. Det går inte.


                     

Ja, just nu saknas det bara en pojkvän faktiskt.

hej.. Har inte varit ett dugg glad idag, jävla skit också. Jag vill inte vara liten längre, och jag KAN stå på egna ben nu. Varför är det bara jag som har märkt det?

nu är jag på lite liiite bättre humör, men bara ytterst lite.

Det blev ju nor ist för hudik idag då, men det var minst lika trevligt. Minst. Eller inte.  Eller jo, det var faktiskt riktigt nice att bara umgås med systeryster också. Och sicken sol :o sommaren har anlänt hörrenini!! Jag är glad glad glad!!

Långa sommarkvällspromenader med bra sällkap, det är det som ger mig energi att leva. Bästa som finns. Heja sommaren!

Nu ska jag och min lilla älskling just göra en sådan promenix, och den leder till fammen och faffen. Ha det bra pluttisar!

jag tar långsamt steg för steg. steg som tar mig ifrån dig.

Heej sötnos :) Idag har det varit en sån där hemma-och-hjälpa-till dag, åkte till ljusdal på morgonkvisten för att söka jobb och köpa stängseltråg och handtag, städade klart mitt rum, har även möblerat om (känner knappt igen mig), varit ute och stängt hage med mamma, bankat ner sjuttioelvatusen stolp (hej träningsverk!), och sedan har jag också jagat kossor i trädgården. En vanligt dag på en bondgård med andra ord. 
Min söta lillasyster ville också ha hjälp med att möblera om i sitt rum, så jag tänkte att jag skulle hjälpa henne med det sedan. 

Tänkte att man kanske kunde få lite sällskap av herr wikström nu då, men icke. SKIT I DET DÅ. gubbjäkel.

Mamma lagade världens mumsigaste mat ikväll, jag säger då det, tur att man bor hemma alltså. Jag menar, gorbisar blir ju inte så goda i längen.

Imorgon gäller det, cruising på HÖG nivå kan ni tro! sällskapet kommer bestå av, SofieK IdaO och EmmaJ, mina bästa älsklingar.
  Hoppas det blir lika lyckat som förra helgen, för gud så kul vi hade då. Längtas som en galning. Blir picked up i ljusdal av sofies bollnäsbor, inte helt fel det heller.

Men nu ska jag förflytta mitt arsle upp till mitt rum, för där blir det film. Pusssssss


                             

you know, i need it.

Hej där. Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Men det skiter man väl i för jag hade det så trvligt ändå så. Rebecca och Annika följde med mig hem för att invänta den kommande matchen. Tyvärr hade järvsöbrudarna lite otur igår så dom fick gå hem utan seger. Men som sagt, dom hade ju bara lite otur.
Sedan var inte mamma så pigg på att jag skulle åka till ljusdal, så jag stannade hemma, och nu ska jag fortsätta min städrunda som jag påbörjade igår.
Om jag kanske har lite tid över så går jag ut med rita och jag kanske även orkar släpa mig till dagens match, med de lite äldre flickorna. Vi får väl se. Bara jag inte våldgästas av den äckliga människan som tänker ta sig hit. Bara inte alltså. Blä och usch. Jag hatar killar. Puss puss.

           


I'll be there, here, everywhere, anywhere, just give me a call.

tjeeena

Sitter nu hemma hos sofie och dunkar musik som galningar,det bästa som finns <3 snart bär det av hemåt, med ganska oväntat sällskap, fröken hallqvist och hennes kompis. Trevligt med sällskap på den långa bussresan hem menar jag.

Jag är pigg som en lärka just nu, tack kära sömn. Det var mer än behövligt faktiskt. Särskillt om man ska hitta på bus ikväll, först tar jag mig en titt på premiären för damerna på åsliden, sedan sticker jag antagligen till ljusdal. Trevligt att ha kvällen planerad.

Och nu är det ju tamejtusan LOOOOOOOOOOOOOOOOOV :D:D

Ha det så skönt nu sötnosar, nu ska jag mysa med min älskling<3

Det gick så fort att jag inte hann blinka.

Hallå där


Uuuuutsövd kan jag lova, sovit elva timmar inatt. Så, nu är jag redo för kvällen :D för det går väl enligt planerna, right ida? Jag är taggad som fan iallafall. Moppepeden och jag kommer troligtvis till ljusdal ikväll.

Men nu väntar den galet roliga lektionen, materialkunskap, WOHOOOOOO .....

        

Håll käften, krama mig och håll käften.

Hejsvejs


Är heeelt slut, ikväll blir det tidig sänggång kan jag lova. Uschanimej.

Har gjort undan en av de jobbigaste läxorna nu och herregud vad bra det känns. Nu har jag ju bara ett par fem stycken kvar bara.

Följde ju med jessica på um idag, och det verkade gå bara bra, tills hon hade åkt därifrån såklart. Nu vet jag inte riktigt hur det är med henne faktiskt. Kanske borde slå en pling.
Well, sedan traskade sofie också ner till um där jag satt kvar och väntade på henne från förra offret. Fast hon skulle bara intervjua personalen om lite grejer. Visste ni att man kan få klamydia i ögat? Nej inte jag heller. Sedan var ju vi så gulliga tyckte dom att vi fick lite prylar därifrån, typ en tröja, en neccesär, kondomer och glidmedel. Najs. Dom är ju för rara där alltså.

Sedan gick jag och min bästis ner på finess och tog en välförtjänt fika. Typ lekte med sugrör och annat skoj. Jag älskar dig.

Men nu har mamma tjata på mig ett x antal gånger om att städa så jag får väl föröska göra det då.. Suck. 


I got a new haircolour :D:D:D Sanna ser inte ut som en morot i kaluffesen längre alltså.


       
         Har ni absolut någon som hellst aning om hur goda sura björnar är?


like a boy I never met before

Helluu

Fick just veta att man börjar klockan 10 -.- woho... Aja har ju bara två lektioner idag, matten hoppar vi, så man får väl inte klaga antar jag.

Efter skolan bär det av till um, jessica har bokat in ett besök där, och jag ska väl hålla handen eller något sådant.

Riktigt trevlig gårkväll må jag säga, Det tackar vi för!

men nu: skolan

lixom ba helt onödigt ba.






- kärlek
Är du singel? yäääs
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? ja
Hur många har du varit kär i? två
Är du kär just nu? nej det är jag inte
Har du kysst någon idag? nej men igår :)
Har du ett förhållande? nej
Är du romantisk? nja, beror helt på
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? beror väl på om man hittar någon som man tycker om?
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nje
Vem sov du senast bredvid? ida och sofie
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? tobias
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? jag vet inte




Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? neje
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? det är helt olika






- Tio frågor om dig själv
Namn? Sanna
När fyller du år? 23 augusti
Några piercingar? om öronen räknas så, ja
Vad har du på dig just nu? tights och en tröja 
Vilken årstid är bäst? Sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dej?  liggandes bredvid någon man tycker riktigt mycket om
Vad tycker du mest om hos dig själv? mina muskler som inte existerar :)
Vad är du bra på? sjunga
Vem älskar du mest på denna jorden?  min syster
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på






- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?
 ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? jag har bara roliga vänner :)
Vem är snyggast av dina vänner? jag har bara snygga vänner :)
Vem är mest partyprisse? hmm.. sofie i think?
Vem är den du helst har filmkväll med? - mina bästisar :)
Vem av dina vänner är mest "evil"?  många !





- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? sofie
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? nja
Vem är farligast i din familjen? ehh?
Vem ser roligast ut i din familj? sofie:)
Vem är coolast? ja jag?
Har ni något husdjur? kan väl säga
Mest gemensamt med?  sofie
Underhållningen? sofie
Sover du oftast med? sofie
Roligaste kvällen med familjen? vi har haft många roliga kvällar:)






- ANNAT
Hur mår du just nu?  bbbara bra
Har du piercat dig? ja om öronen räknas?
Är du hungrig nu? nja
Vad är klockan nu just nu? 19:51
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? fb, bdb, bloggen






TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?
 sofie karström
Vem ringde du senast? linus clahr
Vem sms:a till dig senast? jessica norborg
Vem  sms:a du till senast? linus clahr





MUSIK
Lyssnar du på musik just nu?
 nej
Vilket är ditt favoritband/artist? finns många
Vad gillar du för musik? partydunk :)







- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen?
 ohja
Har du fler än 3 jeans? ohja
Har du fler än 5 tröjor? ohja







- SMINK OCH HÅR
Har du sminkat dig idag? yää
Använder du mascara? ja
Använder du wax? naej
Använder du ögonskugga? inte idag
Använder du kajal? nix
Använder du hårspray? inte idag
Använder du volymspray? inte idag
Använder du mousse? inte idag
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? inte idag
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? japp
Uppsatt hår eller hängande? uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? näe



ikväll är festen överallt :D :D :D

tjenaaaaa

Vi sitter nu i hemma i sätra och väntar på att idaO ska göra entré, hon är nämligen på väg hit i, taxi? Aja, kom nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kvinna. och helt otippat kommer också en jessicaN till storstan idag, funnybunny!

en timme senare...

Nu har idaO anlänt!! yääääää.

Nu gör vi allt och ingenting, hoppas alla får en underbar kväll.. för det tänker VI ha!! pööössss

jag väntar på sommarens äventyr, som en tok.

Hej snygging!

Idag har den inte efterlängtade begravningen avklarats, åh herregud vad jag grät. Helt sjukt. Men nu är det klart. Rest in peace morfar. ♥

Just nu sitter jag hemma hos sofien i gävle, och här kommer jag bo till söndag. Mysigt. Ikväll blir det filmis eller något annat lugnt. Imorgon blir det IdaO, kanske EmmaJ och cruising, kanon kanon, kan inte bli så mycket bättre. Eller jo, det får ju gärna bli lite bättre väder än det som väntas, alla går hem och ber för lite finväder nu, okej? (asgarv på angela !!)

Vi hörs väl kanske något senare, eller imorgon, eller någon annan gång. Pussilipuss     



Onsdag 21:08

Heelluu

Är askass på att uppdatera bloggen, i know, men det tyder ju bara på att jag har ett liv utanför data världen, right?

Har pluggat som en galning ända sedan jag kom hem och har inte hunni äta någon middag än. börjar kurra liite lite i kaggen nu alltså, och ni som har hört min mage riktigt hungrig vet vad jag menar.. 

Det har varit en ganska bra dag i skolan idag faktiskt. Och gympan var grym, mer dans åt folket!  Och en seriös grej att skriva in i historieböckerna, EMMA JANSSON VAR MED PÅ GYMPAN!!

Och nu är det då banne mig på tiden att jag släpar mig de fyra metrarna till kylskåpet känner jag. PUUUS ;*


lite allmänt förvirrad kanske? och du kanske inte gör det lättare för mig kanske?

Hej hej!

Imorse när jag vaknade så var det nästan två meter snö på backen och jag höll seriöst på gå in i en allvarlig depression. Det här är INTE OKEJ. Det ska nästan vara sommar nu. morr.
Nu är snön iallafall bortsmälten.

Snurrade runt på ljusdal med min bästis idag, igen. Lika bra som vanligt, jag mår så bra med dig. Vi intervjuade de som skulle intervjuas och sedan gick vi p å fikis och proppade i oss det mesta. Det blev även lite plugg där, bra jobbat flickor! Tyvärr så har hon inte delat med sig av de goda bilderna än, den egoisten. Så det får vi ta en annan gång.

Haft engelskanationella, herregud vilket ord, idag. Det gick lite sämre än förväntat faktiskt och det känns inte bra alls. Jag hatar engelska.
Glömde även telefonen hemma idag och det var ju ännu lite sämre, jag höll på avlida, eller typ gå i taket av nervsammanbrott, eller något liknande.

Nu ska jag pluggis lite. Ha det bra:)

It use to be a fun house tralalalalaa

Heej fin!

Kom alldels för en inte allt för lång stund sedan hem. Genomblöt. Skitknepigt väder idag juh, först var det soligt som fan, sedan blåste man bort, sedan var det nog en och en annan som dog av haglet som kom, och nu har det regnat om vart annat i typ flera jättemånga timmar. vädret kan ta sig i arslet alltså.

Första skoldagen på aplänge är nu avklarad och den gick väl galant om jag får säga det själv. Lite mer läxor att ta hem också, toppen, verkligen!

Efter att vi slutat lekte jag med underbaraste sofieK, hon är bäst, alla borde ha en vän som henne♥

ÅÅh sötaste paret har nu alldeles nyss bildats, passar som handen i handsken med varandra, eller något sådant. Hoppas det håller länge som fan. Håller tummen jag!

Åh jag klarade det, jag klarade faktiskt det. Jag var stark nog att hålla emot. Stolt tjej_93!! Jag behöver dig inte längre, jag kan stå på egna ben nu. wihiooo.

Nu ska jag testa ta tag i någon läxa faktiskt. Asum.      PÖÖÖSSN


        



I'm a lady, lady, baby don't you know that?

hellu

hafy stalljour idag då. fick kliva upp kvart i sju, men det gick väl an det å. Mellan arbetspassen så åkte jag hem och red. Och det gick helt utomordentligt, jag har en så duktig kuse.

Imorgon ska jag leka med sofieK efter skolan, och det längtas efter, jag har ju tamejtusan inte träffat bruden på nästan två veckor -.- fast först blir det plugget. Och jag har en ond aning om att jag ligger efter som bara faen. Men det fixar väl sig det med förstår jag väl. 

Nu ska jag försöka försöka försöka göra undan någon läxa. men det känns inte riktigt som att jag har lust med det. Känns lite mer som att jag vill åka till någon strand och sitta och filosofera, och så får det bli. Pusshej, finns på mobilen såklart.

           


Men tänk om jag inte orkar skriva den själv..

Jag har så ont i hjärtat. Hur kunde det gå så snett?

det är jag som ska skriva min historia, inte du din dumma jävel.

hallå där

jag vaknade helt otippat halv åtta i morse, HALV ÅTTA. och det är den här jäkla resans fel. fast den var ju inte så jäklig, bara lite ibland. men jag hoppas då för guds skull att jag kan sova lite längre imorgon.

Jag blir iallafall galeet avundsjuk när jag ser bilderna p åmina söta vänner från igår. fan att jag va död.

har sysselsatt mig med att mótionera ena fyrbenta djuret och det gick väl lite hyffsat bra. synd att hon behövde paja tränset bara den rackarn.  
nu ska jag plugga järnet, duscha och fräscha till mig,  och sedan tar jag med mig mitt arsle på prommis till farmor och farfar mellan någon skur. puuuuuuuusn

       

RSS 2.0