Orkar verkligen inte känna mig som en stor potatis längre.

Nu ska jag och farmor vara duktiga och gå ut och gå ! :)

             


någon som har en kattunge över?

Alright mates, det blir en snabbloggning för det är sent på dynget för en brud som jobbar . Har haft en askalas bra helg uppe i funäs (eller ja, vi åkte typ 20 mil när vi va där upp eockså så jag kan inte påstå att vi bara varit i funäs) , åkte över till norge en dag, hur myysigt som helst! Men.. jag trivs mycket bättre här hemma! Jätteskönt att vara hemma faktiskt.

Våran katt är död? grannen hittade honom härom dagen och vi kan inte hitta någon dödsorsak. Sorgligt värre..

MAdde har varit här hela helgen och jag har bara kunnat träffa henne en kväll, tragist värre!

ah godnatt, snabb uppdatering där :) PUSS


        

                 


Helt perfekt dag faktiskt.

Tjena. Solen har varit molnfri nästan hela dagen och det har varit perfekt väder för stekare som oss. Jobbade en skvätt på morgonen, sedan blev det stranden hela dagen med underbara flickor och pojkar. Jag älskar sommaren. Fan vad jag älskar den. Puss på rumpan.

:D

okej.. jag och ida har just insett att: att köra cross är definitivt INTE en killsport. Vi blev helt sålda igår! någon som har lite pengar att skänka oss kanske?Den tekniska flickan som kan mobilblogga

Hello there. Och apropå engelska så pratar jag så mycket engelska på jobbet att jag nu har börjat tänka på engelska. Lite jobbigt om jag får säga det själv. Kom just hem från jobbet nu ..och klockan är en sisådär kvart över ett. :) men så är jag ju ledig hela helgen också. Hoppas på att vi hinner åka lite båt och skider under ledigheten. På lördag morgon far jag, idao och familjen ner till gävle för att köra lite cross, spännande! Och nu orkar jag inte hålla ögonlocken öppna längre, godnatt:)

prova-på-helg i rörberg

Och nästa helg ska sanna.. åka cross?! :D

      

remember me? :]

hej, det är sanna, kommer ni ihåg mig? haha har fan ett annat liv på sommaren märker jag ^^ Jobbar och schhliter som en tok gör jag i värmen också, "och pengar rullar in, det går bra nu lalala.." jovars, får första lönen på torsdag "big smile"! Och sanna ska shoppa och hon ska till gävle och hälsa på sin kompis.. vad hette hon nu igen, ..sofie kanske ? (alldeles för längesen vi umgicks bby.......) och hon ska dansa och hon ska åka överallt och justja.. sen var pengarna slut :)

     

KOLLA IN BRUDENS TÄNDER !!

                                 
 


Yttepytteliten bild, i know, men ni får kika irl ist!


mask-i-rad

ååkej, igår va det maskerad/födelsedagskalas hemma hos maja på logen. Och det gick väl ann det åh. Träffade lite folk man inte sett på länge. Jo så det var väl så. Jag va troll jag iaf, fränt.
Sofie, min älskling, har nu lämnat mig. Och jag har en känsla av att det kommer dröja jättelänge innan vi träffs igen :(((( buhu.
Maddis kom inte heller, så jag blev ganska ensam ändå. Ahopp.

Smäller av i värmen, ska gå och ta en kall dusch nu. Hörs hej!

      
         Vi bjuder väl på den där malin, eller vad säger du? x)

RSS 2.0