Livet leker återigen.

hallluu

Måste börja med att tacka dom underbara brudsen som va mitt umgänge i fredags, det var toppen! Lite för mycket taffs hit och dit lite för äckliga turkar (jag har inte fördommar, men dom som var där VAR äckliga!), men annars så gick det ann!

Det började med falukorv, makaroner och stekt ägg, tillagat av mej, hos Sofie på elevhemmet. Sedan åkte vi med Marcus ner till Evelina, puss på han som är så snäll. Sedan gick vi den oooootroligt långa vägen hem till majizz, eller ja det känns iaf långt när det är typ 7834324 grader kallt. Där blev det förfest så det stod högan till, eller något sånt. Vi fixade oss med a lot of spackel och åkte sedan ner till stationen, tack Majas mamma för att du stod ut med oss.

Bussen till Hudik kom och det blev en annorlunda resa. Mycket (och jag menar MYCKET) skratt, polisrazzia, HÖG sång, har ett svagt minne av att vi sjöng ja må hon leva till Evelina fastän hon fyller år i november (:o) weird. Och sedan på slutet så blev det en sur busschafförsutskällning också. Vi gick till the place (folkan), och där började festen långsamt ta fart, sedan blev det dans och återigen dans hela långa kvällen. Så länge att jag var tvungen att ta av mig klackisarna till och med. Och till sist blev det magont för min del och donken.
Och slutresultat: Helt klart godkänt!

Har färgat min kaluffs i helgen, ultrablont igår för att få bort min orubbeliga mörkbruna färg, mörkblont idag för att få bort det oranga, nu ser min hårstack ut som en lejonman. Charmerande.


Stridsyxan är begraven. Jag har inte menat någonting med det jag har babblat om. Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig nu.

Och jäklar vilket långt inlägg jag plitade ner nu, wow. 

     
  partyutstyrsel           Inaochjagonthebus           MajaochAnni         shakeyourassforme

FEEEEERRRRE SOM FAN

heeeeeej kinky

sitter på Sofies rum och snart åker vi ner till evelina, fixer och trixer lite, sedan Majas place, och till sist med defenitivt inte minst pppartaj i hudik!! Det här kommer bli en kanon kväll det känner jag till och med i örsnibben!
TAGGA TAGGA TAGGA!!!!!!!

Jag älskar er, måste påminna er om det.

Hej (djup suck)..

Idag har det INTE varit en bra dag kan jag lova. 1. Vaknar av ett sms från en vän, elr ja inte vän heller, men en bekant, och säger att hans kompis tagit självmord. Han mådde jättedåligt. Mådde själv inte så underbart efter att vi pratat om detta. 2. Jag är mer förvirrad än vanligt i mitt förhållande som jag inte har med Tobias, alltså jag vet inte vad jag känner längre. Inte alls. Kan inte någon annan veta det åt mig. 3. Jag har fortfarande inte gjort dom där jävla fucking korkade skit läxorna än!!!!!!! Jag är sååååå besviken på mig själv. 4. Jag vill ha långt hår igen, jag avlider när jag ser på andra som har det. 5. Jag fick inte något sällskap av Rickard idag, jag hatar hans jobb. ÅÅH.

Dålig dag var det ja.

Puss för fan

           
                   En ros till alla vänner som stöttar mig med ALLT. 

jag vill ha en problemfri värld nu!

Hej hallå,
Dagen har varit helt okej, gårdagen var fruktansvärd. Jag grät mig till sömns och jag har bestämt mig. Jag ger upp det här nu, jag orkar inte längre. Du visade verkligen vad du går för. Inte mycket.

Jag åkte hem med bussen idag och sket i träningen. Tanken var att jag skulle göra läxor. Men in real life funkar inte den tanken för mig. Kom nu precis hem från en trevlig biltur-prataproblem-exsvärmorssnack-biltur. Jag älskar Rickards mamma! Jag älskar Rickard! Som vän alltså.

Men NU ska jag göra läxor. SKA SKA SKA!


                  

För att jag inte kan och för att jag inte ska.

Haaaiii, som Emma säger!
Har nu kommit hem efter vistelsen i Hofors hos familjen Björkan. Det har varit riktigt mysigt, även fasten vi inte gjort så mycket nytta. Fredag: Hemma med film. Lördag: Magont (på Evelinas front), Valbo, bio (snabba cash). Söndag: Frukost, tv, packa, tåg. Puss på det!

Ridlektionen i torsdags vart ju en enda stor soppa må jag säga. Less på hästen, less på mig själv, less på alla andra, less på alla mina misslyckanden med saker och ting, och till slut bröt jag ihop med krokodiltårar på kinderna. Mitt i ridhuset. LYCKAT.

Jaja, nu ska jag i mina drömmar gå och läsa ner den stora läxhögen, men egentligen gör jag nog något annat.
Puss på alla

Jo juste, tror ni hästen har kommit, svar: nej.


              
                    Önskar att jag kunde som alla tydligen tycker att jag ska göra,
                    släppa taget om dig nu. Vet inte varför jag inte gör det, antingen är
                    det för att jag inte vill eller så är det för att jag inte kan.

                       


Läxor så jag svimmar av

Hej hej, dagen har varit helt okej, jag har ingen träningsverk från gympapasset som vi inte fick plats på igår, och inte från vistelsen på gymmet heller. Skönt. Vi åkte längdskidor på gympan idag, Maja, Evelina och Jessica ramlade som tokar, men absolut inte jag.

Vi har jäääättemycket läxor just nu, axlarna känns tunga.

Men apropå osthyvlel så kommer den MYCKET efterlängtade hästen på söndag, woho! Längtar.

På fredag följer jag då som sagt med Evelina, ska kolla på tyg till klänningen i Gävle också. Kom ihåg kom ihåg för tusan.

Men nu ska jag och Jessica laga pasta och skinksås, mums! Sen bär det av till träningen, heja oss.
Pussen


         


Jag saknar dig

          

Det finns känslor som aldrig tar slut,
 och kärlek som aldrig suddas ut. T♥


Hurtiga Hulda!

Halloj!
Har precis stigit innanför dörren, har varit på min första träning på över ett halvår, är jag heeelt slut eller? svar: JA. Jag håller på dör av trötthet. Men det känns skönt som fan. 

Rebecca W var på skolan och smög idag, kul att se henne må jag säga!


Morgondagen kommer bli helt underbar: Sova tills jag vaknar av mig själv, Göra vad jag vill resten av dagen, Gå ut och gå i det förhoppningsvis soliga vädret, Rida, Ta en buss till Ljusdal, Träna.

Awesome! 
                                                                                                          
                           En perfekt helg                                                                         
                                        
                        
                      Ridning på g            Myys i biomörkret      Sleepover i lägenheten


Bara bbbbra

Hola! Har varit med en gillad Evelina B heeeela helgen och är det fortfarande, wonderful! Vi har åkt i backen i två dagar, ridit (även evelina :o), kollat på film och bara myst, nu är vi i hennes lägenhet och ska snart fixa käk. Det är så här livet ska vara. (Bilder från helgen kommer sedan)

Imorgon kommer en efterlängtad Rebecca Wennerstrand och Okänd Tös och hälsar på i skolan, det längtas till. Ska även till tandläkaren imorgon, det längtar jag inte lika mycket till faktiskt, men jag ser ju iaf inte ut som en kanin längre, framsteg på den fronten.

Jag mår bra nu.                                                                                                            T<3


       
            en flicka som är på tok för fin 

TråkTråkTråk

Hejsvejs, sitter nu på skolan och dödar tid, känns fruktansvärt meningsfullt. Helt själv är jag också, toppen.
Har en hejdundrans träningsverk, men det positiva med det är ju att man liksom känner att man har använt musklerna för en gångs skull. Jag ser verkligen fram emot att börja träna igen.

Blev glad imorse när en nära vän till mig berättade att hon gått och blivit kär, mindre glad att jag själv inte har någon att säga att man älskar.. Jag saknar dig så sjuuukt mycket hjärtat. Pussen


        


denna kyla är kassssssss

Hej hallå, idag har kylan varit här igen, gillar inte att den bara kommer sådär. Jag och Evelina ska lusläsa alla vädertidningar och kika på alla väderprogram för att kolla om det blir kallt i helgen, vi ska alltså åka i backen. Ja om det då inte är -150, som idag.

Bytte tid för sånglektionen idag, kommer nu ha den fredagar 12.00, så alla vet liksom.

Ska snart iväg på min ridlektion, den första efter lovet, kommer vara liiiite stel och ha liiite träningsverk imorgon, men så ska det va'. Puss och hej leverpastej
                                                                                                                            Tobias 
                                                                                                                            Söderberg<3


          
             Instoppad tröja i tights kan vara fint det med. (Evelina på bild)

när nästan alla kuggar i hjulet är på plats

Hej hej! Idag är jag på bra humör. Ganska trött, ganska värdelös gympa. Men annars är det fina fisken med mig! Apropå fisk så var det fisk till lunch igår, fiskpanetter lite mer exakt, men grejen var den att fjället på fisken var kvar, den såg alltså rå ut innuti. ÄCKLIGT. Synd att jag hann äta halva fisken innan jag upptäckte det bara. Jag har bestämt mig för att sluta på kören, hinner helt enkelt inte. Tråkigt. Funderar även på att sluta spela trummor, har inte lusten kvar, jag tränar aldrig hemma och jag är aldrig med på LPW kvällarna, känns inte så meningsfullt. Därimot ska jag och halva klassen förmodligen börja på body pump och body attack, bullmagen ska bort och musklerna ska fram. Heja oss.
Näst Nästa helg ska jag förhoppningsvis följa med Evelina hem-hem, alltså hem dit hon bor på riktigt. Jag säger funfunfun! Ooh vilket sammanträffande att han förmodligen också ska till evelinas hemort den helgen, lalalala.. Jag är faktiskt gladare än vad jag varit på länge. PUSSEN                                   
                                                                                                                               T<3

       


Phjjoo

Och så var första skoladagen på länge avklarad. Gick ju galant, även fastän jag inte kunde somna förren 01 inatt. Men det märks nu kan jag lova. Känner mej som överkörd gnu.
Jag hade saknat alla mina klassisar så det var skönt att träffa dom igen, det är illa att nästan alla bor långt borta. Dom kan få bo under min säng istället. Vore mycket bättre. Ska ta upp det med dom imorgon.
Vi fick nytt schema idag, det ser awesome ut.

Some BIG news, kylan håller på avtar!!!!

Och om ni inte visste det redan så älskar jag Tobias Söderberg. PUSS

                                                                                                             
         
      

                Puss på vänskap!


ååååååååh

Jag är inte på humör, ni hör av er på egen risk.

Bara för att jag gick upp 15 kg idag

Hej finast! Fortfarande denna kyla, suck. Är det bara jag som är less eller? Idag när vi åkte ner till morbror var jag tvungen att ha täckbyxor och täckjacka, i bilen! Hur sjukt är inte det egentligen. Aja slutpratat om denna frustration nu. Skolan börjar på måndag. Jag har en engelsk bokrecention (stavning?) att lämna in, och frågan är då om jag har gjort den? Svar nej. Vem sitter på ett jullov och gör en engelsk bokrecention(stavning?)? Inte då jag iallafall. 

Hästen som vi skulle åka och kolla på, är nu provad. Hon är helt jävla fucking underbar. Jag ville ta med mig henne i bakluckan när vi skulle åka hem igen, men hon skulle nog förmodligen inte vara lika underbar längre när vi knycklade upp henne sedan, så det sket vi i. Men tanken var som så att vi skulle ta hem henne så fort som möjligt, men tror ni inte hästkraken går och blir halt sedan? Ja så det kunde ju gå och ta sig i röven. Nu sitter jag då alltså fortfarande här utan denna häst. Tråkigt tycker jag. 

Nu ska jag gå och smälla i mig lite mer godis, känner att det finns ett litet hörn kvar för det. Bye babe

                                                                                                                                               Jag saknar T

              

              
              
              

                 Min syster och jag upptäckte idag att det inte blir 
                        roligare än vad man gör det till.

 


Just fine, thanks!

Hallu! Jag måste börja med att säga att hatar denna bajsjävlaförbaskadeskit-kylan. Sedan måste jag också påpeka att jag gillar mensverk lika mycket som kylan. Mormor är här i några dagar, jag vet inte varför, men hon är ju iallafall söt. Jag fyndade lite kläder igår på rean, kalas! I och för sig så var det ju farmor som betalade, men ändå, tur för hennes plånbok liksom. Jag är fortfarande jätteledsen, och kommer troligtvis vara det tills.. ja, jag vet inte. Ska fira sista julaftonen imorgon, det ser jag fram emot. Ja förutom att man blir alldeles slut i huvudet av alla storpratare i mammas släkt, bombsäker på att jag kommer äta alldeles för mycket, och misslyckas med mitt nyårslöfte, men annars så. Puss

                         
                         Så här ser mina tapeter ut nu för tiden i mitt rum. (sidor ur modetidningar)

som skänkt från ovan

                                                                



Jag glömmer aldrig första gången vi träffades, ganska knasigt va det, men helt underbart. Jag hade aldrig sett en så vacker varelse förut. Sedan kommer jag också ihåg andra gången vi träffades, det var känslor så att det rann över. Det var också då vi gjorde vårat första "kärleksmärke". Inte så fint kanske, men jag påminns av det varje kväll jag ska sova. Påminns om att du är det bästa. Men såklart minns jag de andra gångerna också, hur skulle jag kunna glömma?
Jag har aldrig varit kär på riktigt, inte förren nu. Jag får liksom ett sug i magen och ett leende på läpparna varje gång jag tänker på dej. Och så dunkar det sådär härligt i bröstet på mig. Jag är alldeles säker på att du är det bästa för både kropp och själ.

Svik mig inte nu hjärtat, för jag är jättekär i dig!


         


för övrigt så är jag skapligt sorgsen

Hej allihopa! Jag har inte orkat skriva någonting nu över jul, med tanke på att jag har haft ganska mycket att göra. Därför så lägger jag bara in lite bilder så får ni tolka mitt lov som ni vill.
PUSSILIPUSS




 


RSS 2.0