Och jag frågar återigen, var är jag nu?

Jag har funderat på en grej ganska länge nu. och jag vet inte om jag har funderat klart på det, jag har ju liksom inte riktigt kommit fram till något än. Men eftersom jag vill skriva det här så vill jag ju lite att resten ska veta. sprida det lite.  men jag vet inte. och jag måste göra det först. annars kan det bli tokigt.

and I'll take it back, right now!

nejmen hej hallå
 

känner att det borde vara min plikt att berätta lite om den galet tuffa veckan som varit. men den var tyvärr alldeles för tuff, så jag orkar verkligen inte ta hela versen nu. jag har lärt mig en maaassa iallafall. 

veckan har inte bara bjudit på det, utan även lite tårar och besvikelser. och jag tänker inte heller ta vad det innebär just nu. men det är verkligen över nu, du behöver inte ens försöka. Jag är fan inte värd det här. 

Känns lite jättemycket trist att behöva tacka nej till alla finfina erbjudanden om partajplatser ikväll. men jag känner att jag borde lyssna på vad kroppen vill nu, och den  vill krypa ner i sängen med massa gosiga kuddar och täcken och sedan sova tills den vaknar av sig själv. så det är kvällens plan. haaaay!  

      
                      

you are my sweetest downfall

Hejsan!

så är det då dagen innan avfärd och jag är lite nervös.  ni läre inte kunna hitta mig här uppe i norrland på ett litet tag men jag hoppas ni står ut ändå. Jag har ju telefonen med mig för guds skull. och där kan jag nås när jag har tid. 

Nu ska jag kolla en sista gång så jag har packat allt och sedan ska jag återigen göra ett försök med att färga håret på mamsi, det blev inte av förra gången det var planerat. Jag kommer även få leka frisör flera gånger inom den närmsta tiden. på söndag har lisette bokat klipptid hos mig. åhåhå vad fränt det lät. 

puuuss 


          

hur kan jag tro på kärlek när jag vet att den gör så ont?

hej sötnos!

jag är fortfarande sjuk som en galning. men jag är på bbbättringsvägen, jäkla  tur. och jag har slagit rekord i vitaminpillerförbrukning !

Just nu håller jag på tvättar och packar som aldrig förr. åååh så kuligt jag kommer ha, bli lite avundsjuk på mig. det är så jäkla fränt hela grejen.

Det var egentligen tänkt att jag skulle följa med två av mina coola vänner till söderhamn för förhoppningsvis lite eller ganska mycket bilåkning ikväll. tyvärr blev det lite ändringar i planen så jag förblev hemsi. lite tråkigt. neej trist som fan är det. bläää för att vara sjuk och inte orka vara ute och röja hela nätterna. blää.

idag har vi kalasat för mamma och lite släkt har varit här och firat. supertrevligt alltså. grattis mami♥

Morgondagen kommer främst bestå av packning och avsked. och sovning, för den biten kommer jag inte få se så mycket av nere i sparris.

Jag känner världens snyggaste kille och om jag hade fått hans tillstånd hade jag lätt som fan lagt upp en bild på honom här som ni hade fått dräggla lite på, men icke. ni kan få den här söta bilden istället:)

             
              observera sofies skitfräna halsband som hon fick av mig på sin stora
              dag, det står också ingraverat ett S och ett K som står för SyskonKärlek, 
              sweet inte sant?

-----------------------------------------------------------


            

      


och när jag va två år va jag gangster som faan.

weeehheeehheey jag fick MVG, MMMMVVVVGGG, M-V-G på praktiken ! sista dagen på praktiken är nu avklarad och det känns lite sorgligt. jag trivdes lite för bra där för att börja gå i skolan igen tror jag. dom var så söta så dom köpte en avskedsbakelse till mig till och med. haha.

Bilen kom hem igår. Och den var ju helt klart absolut ganska mycket bättre än den förra. Tack farfar.

Imorgon fyller världens bästa mamma år. Det köptes present idag. check.  jag har inte städat mitt rum än. check. jag har börjat packa inför den kuligaste resan på länge. check. varit på bra humör hela dagen. check.

nu ska jag gå och färga håret på mammsi. pussilipusssssis


         
                          (lycklig)

And I know this is right. Right?

heeellu

Idag har det varit den jobbigaste dagen på länge faktiskt. Jag är sjuk som en gris och har knarkat alvedon hela dagen bara för att jag ska få hela min matersättning, och ja, jag är rejält fattig just nu.

Min mentor kikade förbi på jobbet igår för att kolla så att dom inte hade haft ihjäl mig bara. Det hade dom inte, och jag fick galet mycket beröm, gladgladglaaaaaaad. Fick sluta tidigare idag iallafall, så jag stack till ljusdal på hemligt uppdrag med jessica, hihihi. Synd med lappen där jessica tihihi.

Men apropå skorstenar så trivs dom nya fåglarna så bra här att dom är tvunga att pippa lite., eller ja lite och lite,   Så det är ju bara säga till om ni vill ha fåglar för vi verkar ju snart ha fågeluppfödning här. 

På lördag fyller mamma år jag vet absolut inte riktigt vad jag ska köpa i present till henne. Men jaag kanske hittar något på jobbet. Och nej mamma det är inte bra om du läser det här.   

AJa nu blir det väl käk snart kanske. PUUUSN.

              
                  Och nu när emmaj har tatuerat sig på inte mindre
                  än två ställen så blir man ju ganska jättesugen
                  själv. Och jag ska absolut skriva in en text på revbenen
                  något tag. Absolut att jag ska.  

Vad är det för skillnad på en korp och ett skrivbord?

heejluuuu

ännu en dag överstökad. dagen har väl varit som de flesta andra, lite solig och så. Synd att man måste stå inne hela dagarna bara.
Fick nyss reda på att farfar köpt oss en ny bil, generös eller? lite.
Mamma har köpt två små fåglar som ska bli gojans nya polare, hämtar dom imorgon. Äääännu mera liv här hemma då. vi kan ju snart starta zoo här.  Yää.  
Har typ ungefär en lika stor läxhög kvar så jag ska fixa ner den nu. Ge mig ett lycka till, tack.


           
                             Hårmodellspicturen från i höstas, grymt.

jag behöver lite kärlek nu. nununu. nuuuuuuu.

Nu har det spelats binglotto. nej vänta.. bingolotto?! haha. Aja har man liv så har man väl. Kul att hela familjen sitter tillsammans för en gångs skull iallafall.

Nu ska jag gå och greja naglarna och sussa. Känns som att jag har slösat bort ännu en dag, jag får sluta göra ingenting, det känns så meningslöst. 

Ah hej. ♥


          

shall we talk about my bad girl?

hej däär


Idag har det varit plugg för fulla muggar, eller jag har försökt iallafall. Jag måste ha någon allvarlig koncentrationssjukdom  tror jag. Mamma har hjälpt mig lite, men jag är långt ifrån klar. Åh  suck, hjälp mig.

Tog en paus från läxeriet och gick en långprommis, fasiken vad skönt det var. underbart väder ute också. ÅÅÅH sommar kom nu nu nu!!

Men nu ska jag försöka fortsätta, när jag har kommit på varför morötter nuförtiden ser liite lite konstiga ut? HAHA. 

      


idag äre plugggg som faen. stör inte för guds skull!!

 

TJEJERNAS
TEST 10!


har du pojkvän?
naej
är du oskuld?  nej nej
har du hånglat med någon 2010? ohja
har du kramat någon 2010? ohja
har du hatat någon 2010? kan du tro
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? ja det har jag
har du haft sex 2010? ja
är du kär nu? jag vet inte
kan du vissla? yäs
äger du en mascara? en?
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? neje
är du emo? haha ahjo
är du brat? nja
gillar du vältränade killar? är det någon som inte gillar dom?
gillar du nörd-killar som pluggar? ja:)
gillar du tjejer? jag älskar mina tjejor
är du bisexuell? noppsnopp
har du nångång tyckt om någon i din ålder? ja
är du brunett? nej
är du blond? nej
är du glad?  oftast:)

HELT SERIÖST.
vad har du på dig för underkläder?  ah trosor och bh får vi väl hoppas?
hur gammal har ditt äldsta hångel varit?  21 tror jag
när hade du sex senast?  någon vecka sedan
i så fall, var det skönt? nja

SENASTE.
vad var det senaste du åt? frukost
vem fick du sms av senast? sofie karström
vem skickade du sms till senast? sofie karström
vem ringde dig senast?  sofieprupp
vem hånglade du med senast? linus
smsade du senast? men sofie


kurragömma? ja tack.

Och här hittar ni mig veckan efter nästa, eller vecka sjutton eller nästnästa vecka, eller ja ni fattar.

   

ska vi byta kräk?

hejjsvejs!

Blev en askalasbrakväll igår tycker jag. Jag åkte direkt till sofie efter jobbet och där fixade vi oss som galningar, sprang ner till tåget och stack till största staden någonsin, bollnäs.
När vi kom fram träffade vi pojkarna på max och sedan drog vi vidare till det folktätaste huset i hela jäkla sta'n. efter ett tag begav jag och sofie oss ner till fågeln och sedan orkar jag inte skriva så utdraget så jag kortar ner det, dansade assen av oss, tunglekte lite, blev slagen på nosen så blodet sprutade och sedan var det hemfärd för min del. puuusss som fan på kvällen.

idag blev jag väckt halv åtta, kände mig som en överkörd babian. klockan nio bar det av till hudik, käftis igen. sofie och mamma ville ut på sta'n och kika lite så jag passade på att smita till bilen för att ta mig en tuppluros medans.
käkade första mjukglassen för i år med sofien, det var det godaste på länge. nu ska jag gå upp och kolla på en film eller nåt och sedan blir det nog tyvärr sängen för min del för jag är så trött så det ser ut som att jag sitter och gråter här.  herrejäklars vilket inlägg, tack och hej.  


           

come on shake that ass for me girl

heeeeeeeeej

hinner bara skriva en kortis jag har ridlektion om en ja.. snart. filmen igår var en besvikelse måste jag då säga. taskigt. det gick askalás bra på jobbet idag, fick tvååååå komplimanger, det kom det två pallar med varor så nog fanns det att göra idag alltid, och två år framöver. imorgon blir det paaarteyyh!! kul som faen. neej nu ska jag gå ner och sadla pållelen. Puuusss

boys boys boys: we love them, we love them !

Hej hej

Har egentligen inte så mycket intressant att berätta just nu. Det gick bra idag med på praktiken, jag stormtrivs verkligen. jag har fått träningsverk i tummen för att jag håller på så mycket med händerna hela dagarna. HAHA. Imorgon har jag sånglektion och bio inplanerat efter jobbiti. Alice i underlandet blir det. Hoppas den är bra, skådisarna ser ju roliga ut iallafall, inte helt värdelöst då. Sedan på torsdag blir det en efterlängtad ridlektion. På fredag är det ju partaj så klart. Bollnäs nästa. Haka på?
'idag på bussen så såg jag den odrägligaste människan någonsin närma sig, och inte helt oväntat satte sig den odrägliga människan sig bredvid mig också. Och inte nog med det så började han prata med mig, och ville sedan inte sluta med det. Hela vägen hem satt jag och plågades av den äckliga männsikan, och som grädden på pannkakan så är jag dessutom släkt med filuren. Skänk mig en medlidande tanke, tack.

Nu ska jag gå och sussa ( :o ), godnatti. <hjärtahjärtahjärta3

        

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så.

Jaha så var det dags för ett nytt inlägg då känner jag. Herregud, har ju inte skrivit på flera dagar. Fan sanna skärp dig nu. 
Í lördgas så var det minikalas för bästaste minisystern som inte längre är lika mini utan hon fyllde just tretton och har skaffat sig nittonåriga vänner. På kvällen så bar det av till pappas kompis, 50-års partaj på g. Och partaj blev det allt. Dom är ju nästan värre än mig. På söndagen blev det slappaste dagen alltså med massa massa sol. Det är sådant vi gillar. Och idag idag idag var första dagen på praktiken, det gick så mycket bättre än förväntat och jag tror jag är kär, i jobbet. Satan vad kul det var. Men nu blire natti natti för min del iallafall. PÖÖÖÖSS


Jo juste, en sak till bara, morfar dog i onsdags.

She own you, motherfucker.

Tja


Nu är jag hemkommen, duschad, och proppad med godis. Awesome. Nu mår jag fint. Jag hade det askalas bra i gävle iallafall. händelserika dagar må jag säga. Jag var på samma fest som cimon lundberg (kände att det var en grej att skryta lite om), träffade nya människor, och lite lite lite meera. Pusspåde.

Imorgon ska jag försöka masa mig upp lite tidigare och städa innan sofies efterblivna födelsedagskalas med släkten startar. Sedan på eftermiddagen ska vi göra inget mindre än att gå på kalas. Igen. Sofiesöt kanske kommer också hoppas vi på.

Söndag ska jag försöka planera in en tripp till backen. Sista dagen då jue.

Pusssis!


       

Järvsö nästa.

Puuuuuss på dagarna i gävle, men nu åker jag till det bästa. Hem.

sleepingtime soooooooooon, bitch

Hej hej hej hej

Sitter fortfarande på våra arslen nere i mysigaste källaren. Nejdå, vi har faktiskt varit ute och gått en rejäl sväng runt sätrrrra. Imöörgen blir det gfest på hög nivå i sandviken. kuligt kuligt. SofieK är bäst i världen och nu ska vi drömma gulligt. Gnight.

Vad får man om man korsar en ko med en arab? - Milkshake

Hallulu

Sitter nu helt otippat hemma hos sofieK i gävle. Nejdå inte helt konstigt, bara en dag tidigare än planerat. På tågresan hit fick jag sällskap av järvsöpojkarna by themselves, vi Kikade film å så. Trevligare än att åka själv  menar jag. När jag kom fram till gävle så mötte jag upp sofie på donken, slängde bankomatkortet i soptunnan och köpte foundation. Nu sitter vi hemma hos henne och gör inte så speciellt mycket. Tar snart en prommis.

Hörs väl nå mer förstår jag. Puussn


Snygg, inte sant? Älskar na.

Tisdag19:40

Dagens:

dagens låt: i meet up with king- first aid kit 
dagens frisyr: kråkbo
dagens smink: inget
dagens klädsel: långkalsonger och sport-bh
dagens roliga händelse: att jag vägde mig och insåg att jag gått ner två kilo

dagens planer: ta in dom fyrbenta krakarna och städa
dagens vill ha: pengar och torsdag                                                                    
dagens saknad: t
dagens drog: sooooolen
dagens tråkigaste: -
dagens finaste: min systers skrapsår på knäna 
dagens måste: STÄDA
dagens dricka: mjölk
dagens köp: -
dagens mat:  på tok för mycket 
dagens kärlek: -
dagens mående: ganska bra
dagens skratt: sofie
dagens tanke: när kommer mamma hem?
dagens irritationsobjekt: -
dagens just nu: masa sig ut till stallet
dagens önskan: att det blir sommar. nu.
dagens längtan: -


Det här är min saga

Hej

Känner mig lite bättre idag. Skönt. Har varit hemma hos hästarna idag med, för mamma drog iväg till Valbo i morse med en kompis. Fuuusk.

Äntligen har jag något planerat på lovet, har bara gjort en massa impulsgrejer hitills, men nu blir det ändring på det. Sofie kom med den briljanta idéen att jag skulle dra ner till henne på torsdag. yEY! Vi kommer ha galet kul. Jag saknar henne som en toook. 

Ah orkar inte skriva något mer. Ha det bra! 

        
         
            Vart har den här väskan varit i hela mitt liv? Hittade den häromdagen
             i mammas garderob.

Jag har tydligen lika tråkigt som Sofie hade förut.

Tjejlistan
1. Har du ett par rosa string? jajemensan
2. Vem var den senaste du pussade? Rita
3. Vad har du för bhstorlek ? 75c
4. Trivs du med det? Förtom att jag får världens gropar i axlarna så är det väl ok.
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? 105
6. Gillar du nån nu? som fan
7. Vad gjorde du inatt? sovsovsov
8. Och i förrgår natt? lite av varje.
9. Vad gör du innan du ska sova? borstar tänderna, tar bort sminket och tänker på honom
10. Kan du prata med din mamma om allt? nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? troligtvis
12. Har du varit gravid? naej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? jag har inte ens någon pojkvän....
14. Choklad eller glass? choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? beror på
16. String eller hipsters? beror på
17. klackskor eller sneakers? beror på
18. Kjol/klänning eller jeans? beror på

Tio fakta
1. Hemstad/ort? järvsö
2. Hårfärg? orange
3. Längd? 168
4. Frisyr? kråkbo
5. Ögonfärg? grå-blå
6. Skostorlek? 37-38
7. Humör? less
9. Civilstatus? singel
10. Vänster eller högerhänt? höger

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. cider eller öl? cider
3. Dag eller natt? dag
4. One night stand eller förhållande? beror på 
5. Tv eller internet? internet
6. Pepsi eller cola? inget
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? beror på
8. Färgfoto eller svartvita? svartvita
9. Telefonkontakt eller face to face? face to face
10. Bilddagboken eller myspace? ingen

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? 18:51
2. Namn? sanna elisabet eriksson
3. Vart bor du? järvsö, kalv
4. Hur många barn vill du ha? beror på
5. Vill du gifta dig? kan tänkas
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär
7. Har du ätit sushi? naej, men vill absolut testa
8. Favoritglass? beror på  
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 3
10. Humör? party party............

Fyra Grejer

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? mjo
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon!
4. Tror du på spöken? ibland


He ate my heart

Hallå

Det här har inte varit en bra dag. Jag vill bara gräva ner mig. Har varit hemma hela dagen, var tvungen att vara hästvakt idag med tanke på att mamma stack ner till mormor och morfar bara för att morfars skötare är helt slut i huvudena. Fy faan hur man kan bete sig. Det ser inte ljust ut nu.. Fy faan säger jag bara. Tur att inte jag följde med för då hade det varit någon sjuksköterska mindre nu.

Har suttit innne och sprängt sönder öronen med en massa hård och deprimerande musik idag. Jag behöver sådana dagar ibland. Särskillt idag var jag i behov av en sådan. Jag hoppas det blir bättre snart. Jag blir fasiken inte förvånad om jag börjar intressera mig för flickor snart för jag är bara för less på killar just nu. Jag kommer aldrig kunna förtränga den där människan ur mitt huvud. Varenda minut ägnar jag mina tankar åt dig. Jag har aldrig någonsin kännt såhär. Och det känns förjävligt.

Ska gå och tycka lite mer synd om mig själv nu. Hej

          

Lady Gaga, the fame monster.

Nejmen hallå där!

Bara jag som haft en übermysig helg? På fredagen var jag hemma och tog igen mig och sedan åkte jag ner till stugan i nor. Där blev jag kvar till lördagen och då stack jag Madde och Fredde till backen. Superduperfint väder juh! Det var big air också. Så det var kanske lite jättemycket människor där. Jag blev iallfall galet imponerad hur man kan vilja ta livet av sig så mycket som dom som hoppade ville. Sedan åkte jag med familj till Stenegård och åt påskbuffé. GOTT! Jag åt som en gris. Efter att vi rullat hem så gick jag ner till stugan igen och övernattade i soffan. Träffade även Sonny en liten sväng. Kul? menart. Jag och Madde busade lite. Morgonen därefter sov vi uuuut, käkade och solade i den fantastiska solen. Känner att det bränner lite på kinderna nu. Sedan skulle hela gänget 08 åka hem och jag traskade hemåt. Det blir nog tamejtusan en promenad till innan dagen blir natt.   

Jag är nu officiellt helt och hållet singel, ensam, lämnad. Inte för att det påverkar mina känslor så mycket, men jag behövde bara få det sagt. PYYYYYYSS!

 
 

         Observera att det där bara är uppvärmningen.


I guess you're giving up?

Hallå där!

Så idag har vi alltså pååsklov. Galeet  galet galet skönt. Plus lite praktik och sparreholm veckorna därefter. Och jag kommer verkligen inte sakna skolan. Dessvärre människorna i den.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har nästan bokat tid med Madeleine iallafall. Bara hon har åkt skidor klart så ska jag våldgästa hennes nuvarande hem i noooris. Blir troligtvis lite kalas ikväll. Taggad till tusen . JAg har motionerat en av våra fyrbenta husdjur idag iallafall. Lite nytta gjord då. Det gick fint. 

Nej nu ska jag försöka fixa till min blogg lite. Inte för att jag brukar lyckas, men det är ju att försöka som räknas. PUUUUUUUSS I LJUMSKEN 

              

RSS 2.0