mmmmmmmmm

sitter just nu på skolan och smaskar i mig naturgodis (<3<3<3!), medans resten av klassen har engelska hihi ;)


oops!

Även fasten jag och mamma bestämt att vi inte ska ha några hästar hemma i vinter, så kan vi ju liksom inte låta bli att kika på nya. Och idag visade mamma mig en arab som passar oss i smaken. Såå... vi ska förmodligen åka och kika på den i helgen. Åh hopplösa oss ;)

Vinterdepression?

Jag har blivit så fruktansvärt trött! Och det kan inte bero på att jag sover för lite, absolut inte! Sover ungefär 9 timmar per natt och tar oftast en powernap efter skolan också. Pratade med mamma om det och hon sa att det kanske berodde på att det blivit mörkare och så. Men om jag känner så här i september, hur kommer jag då må i januari?!

run bitch run!

Åååh jag måste sluta flänga runt så mycket och inte planera varenda ledig sekund jag har! Nu har jag redan planerat heela helgen, ändå från att jag slutat skolan på fredag eftermiddag till söndag kväll.. Inte för att jag borde klaga, jag sitter ju liksom inte som nåt offer hemma själv. Det jag försöker säga är att jag kanske borde tagga ner liiite bara :P


FETT seriös bloggare alltså. Tjänar typ 80.000 i månaden och så.

Jag känner att jag borde skärpa mig med den här skiten nu. Antingen tar jag tag i mig själv och börjar ta det här med bloggandet lite mer seriöst eller också läre jag väl ta bort den. Känns inte så meningsfullt att skriva typ ett inlägg per årtionde. typ.


:D !!

Jag och mamma hade serious talk igår och vi kom då fram till att det vore inte dumt att rensa upp i ett utav dom två husen som bara står där hemma på gården och står. Sååååå vi ska alltså försöka fixa till iaf en nedervåning, som jag jag jag ska bo i ! hur fränt är det inte att ha ett helt hus för sig själv då?

!

Älskar när vädret slår om till sol sol sol! Är för övrigt ganska glad, känns ovanligt nu för tiden. Ne men fan livet är underbart nu!


tips!

Bli medlem här så får du garanterat fler besökare! :) http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sannaaeriksson

...

Besviken sanna :(

<3

Grabben med stort G vet nu iaf vad jag känner. nu är allt upp till dig. och allt jag kan göra är att hoppas.

Så kallade partyprissar

knasig kväll igår, finns inga andra ord. Knasig.

Lördag 18 september

Ida' ha de vare pärplöckninga å. Schlut i rygga söm ena gammkäringa. sån vi prater hän. haha :)

Kvällen är inte riktigt bestämd än, men det lutar väl åt ljusdal iaf. jag är på asbra humör iaf, så vill hitta på nåt riktigt busigt!

orkar inte lägga upp bilderna från london nu eh, kommer väl sen tänk ja.

och våra kattungar måste också läggas upp här :D:D sötaste som finns!6 timmar till avfärd.

Har nästan packat klart, så nu ska jag bara slänga ner det sista, ta en dusch och sedan försöka sova några timmar. Klockan ett kommer linnéa och plockar upp mig och sedan är vi fan på väg! Jag ska till London ändå alltså. Och det kommer nog bli superkul tror jag! Syns om några dagar :)

Gatwick next?

Det är helt sjukt vilken bra statistik man får när man bloggar så ofta som jag gör, höhö ^^

Hur som hellst åker ju min engelska klass till london på måndagmorgon. Och jag vet inte om jag kommer vara en av dom. och varför i hela friden inte då? jo: jag är höjdrädd, har aldrig åkt flyg, och jag känner inte människorna i min "klass" så värst bra. Så jag är inte säker alls på om jag följer. Borde kanske klämt ur mig det lite tidigare. Men det va nu mina känslor kläcktes liksom.Ta fingrarna ur röven kanske?

Sitter här och gruvar mig för att gå och sälja iväg plastpösan.. Gaah har en och en halv vecka kvar tills avresa (london) och det fattas 5000 :D:D:D:D bra jobbat. Nej men jag SKA gå och sälja lite.

Väntar också på att jag ska få ett ryck och liksom bara få jättelust och springa i det fina vädret. MEn det har inte kommit hittils iaf. Och det är tveksamt om det kommer något överhuvudtaget. Men min kropp skriiiiiker efter lite motion.

Och medans jag sitter här och inte gör någonting vettigt alls faktiskt, så rinner tiden iväg. Men innan jag däckar ihop här ska jag kämpa mig ut. ut ut ut ut ut!sverige utan framtid?

Åååkej, nu ska jag göra världens tråkigaste inlägg för som som inte är intresserade av politik. Men det är faktiskt jag, lite iallafall, även om man inte kan tro det.

Hade valdebatt på skolan idag, då alla partier från ljusdal var med. Började ganska bra, men efter en stund gick det bara utför för dom. Hur i hela friden ska vi kunna välja ett parti när ALLA är lika BARNSLIGA och PATETISKA ?! Jag bara undrar liksom? Dom bara kränkte och snackade en massa skit om de varandra. Hur bra stil är det då? jo men absolut, ni läre ju tjäna många röster på det.

Det bästa på hela debatten var faktiskt när en klok människa sa: Kan ni sluta kasta paj på varandra och berätta om vad NI står för egentligen?

Bullshit.

RSS 2.0