Sofie in town!!

Sofie is back in town, eller ifrån town, eller ah, hon är här med mig i kalv iaf. Här tänker jag hålla henne fast tills på fredag. Och vi ska ha det bäst tills dess. Sedan på frdag övertar madde hennes plats tills på söndag, så själv, nej det kommer jag inte vara på ett tag. Wonderful! Ahja, ha det bra eller nåt. Dröjer väl en vecka eller två igen tills jag skriver :)


Inte okej!

okej, nu ska jag berätta om det värsta jag varit med om tror jag. Idag när jag skulle städa det nedre servicehuset på campingen så varnade vaktisen mig innan jag skulle gå in på toaletterna genom att hålla för näsan och täcka för ögonen. Tyvärr så trodde jag att han skämtade, men det var toaletten jag gick in på som var ett skämt. Låg toapapper och gräs över hela golvet, luktade så mycket ciggrök att jag trodde jag skulle kvävas och den som varit där hade uppenbarligen aldrig hört talas om en toalettborste. Fy faan. Och det värsta var att det inte skulle ta slut där, alla toaletterna såg ut så, och när jag sedan gick in till dusch/diskrummet så möttes jag av översvämning där det flöt omkring hårbollar, gräs och ännu mer toapapper. Jag tror inte riktigt att jag är gjord för det där jobbet. Antingen är det jag som är mesig eller också är det jävligt äckligt att städa. Välj själv.

No more käftis!

ÅHÅHÅ gissa vem som ska ta bort tandställningen efter tre och ett halvt års fruktansvärt lidande då va va va?! :D:D jag är så jävla glad så ingen kan någonsin förstå! Så, nästa torsdag, 1 juli, nästan den bästa dagen i mitt liv åker järnhelvetet ut. Sanna goes happy!

           

och det tog mig inte mer än en och en halv timme :) HAHA

Någon som märkt att jag trixat lite med bloggen eller? alltså jag fippla med koder och sånt? nja va. Men det blev ju inte nå knas iallafall. Men jag skulle behöva lite hjälp med att greja till bakrund och header och allt sånt. Någon frivillig? :)

JAG SAKNAR DIG SOM EN TOK OCH JAG KOMMER BRÄNNA UPP DEN JÄKLA CAMPINGEN SNART!

          
                                                                           ♥

Some good stuff

Läste världens bästa erbjudande i tidningen härom dagen: Hela dygnet, hela länet, alla dagar mellan 14 juni-22 aug, FRITIDSKORT 440:- för ungdomar under 26 år.

Ska lätt införskaffas!

              

känner att det är riktigt dags att ta en tripp till GT med pengar i näven!

              

rubrik 182

Hääej! Så var det ett par år sedan jag skrev igen då. Aja ingen idé att tjata på mig om det, jag kommer ändå inte kunna bättra mig . Jobbade som en tok i lördags, enda till nio blev jag kvar där, sedan tog jag mig sakta men säkert bort till lillhaga, där festen var, med jocke och bästaste. Där blev vi kvar ett tag, men till slut åkte vi in till centrum och där blev jag upplockad av bästaste nr 2. Den natten kommer jag lägga på långtidsminnet kan jag lova, och nej, inga detaljer. ♥ Söndagen blev jag och rickard bjudna på mat av hans pappa, sedan åkte jag upp till ida (igen^^) och snackade av mig lite. Sen blev det hemfärd.

Jobbade igår, men idag skulle jag till käftis så det blev ledigt. Hämtade även hem min kära moppe på vägen hem !! åh tack och lov.

Så fort jag får min lön (lön? :D) drar jag iaf ner till gävle. punkt slut.


huhu..

MIN ULLA HAR GÅTT SÖNDER :'( :'( :'( Och hon ska inte in på lagning förren nästa vecka, NÄSTA VECKA? hur överlever jag då?

                


hjärta

Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad du vill, det är skit.

Sony Ericson kan ta sig i röven riktigt hårt just nu tycker jag.

gaaaaaaaaaah jag blir tokig!! Jag skulle just ladda över lite bilder från telefonen till datan, tror ni det funkar eller? NEJ! "Det går inte att öppna filerna direkt från enheten. Kopiera filen till en lokal mapp och öppna kopian" MEN, det går inte ens kopiera skiten till någon annan mapp! Tror ni jag är frustrerad eller, LITE kanske. lite lite lite. Jävla skitgrejer.

                
                                              (just nu alltså)

lite takidamusic gör susen

Så.. jag har nästan jobbat klart för den här veckan, har varit ledig i två dagar nu, men imorgon ska jag jobba ett par timmar på en fest som ska annordnas där. Kan ju bli lite roligare än mitt vanliga jobb kanske... Efter det ska jag ta igen lite tid med min brutta och sedan blir det väl cruising om jag ahr fattat det rätt. Fan vad kul. Ljusdals enda dra-till-sig-mycket-folk-grej. Det däremot är ju lite tråkigt, att det är helt dött resten av året alltså.

Efter jobbet på onsdagen var det tänkt att jag skulle bada i järvsö med ida, men det blåste det för mycket för, rena alaska här nu för tiden ju, så jag, ida, dödgrävarn och jesper satte oss på tori och käkade. Sedan åkte jag hem till marcus och kollade på film, såg avatar för första gången i livet, och om jag ska vara ärligt, den gjorde mig jävligt besviken. Så överskattad. Sedan blev det lite grillning vid doktorsdammen. Slutresultat av dagen: Precis så som en sommarlovsdag borde vara.

Torsdagen blev det lugna puckar kan man ju säga. Men på kvällen bar det av till ljusdal för terminens sista ridlektion och det blev ett jäkla bra avslut tycker jag. hoppas jag får fortsätta träna med bruden jag ridit ett antal veckor nu till hösten också.

Puss å hej leverpastej

        
             Gamlaste bilden på länge!


att spy en hel dag är inget att rekomendera.

okej, jag är dåligaste människan på att uppdatera bloggen. När man till och med får kommentarer om hur dålig man är på det, då har det då sanneligen gått på tok för långt. Skärpning bruden.
Hur som helst är det ett under att jag orkar blogga nu också, har nämligen spytt som en galen jävla räv idag alltså, ni kan aldrig ana. Ska aldrig mer bli såhär sjuk. Känner mig helt utpumpad just nu, och det är väl inte så himla konstigt kanske. Men jag har iaf ätit lite nu på kvällskanten. Men frågan är hur jag ska överleva med denna sjuka träningsverk. gaaaah, kan knappt andas.

Men jag vet iaf anledningen, och om det ska fortsätta såhär, då lägger jag ner det här. Seriöst.

(N)(N)(N)(N)(N)(N)


hhmmmhmppppfpfpfff

tror att hon saknar någon väldigt väldigt mycket just nu. jag visste att det skulle bli såhär.  puss!♥








och nej jag syftar inte på t.


Jag känner mig typ.. vuxen? fan också.

Första dagen på jobbet är nu avklarad, och visst gjorde jag några tabbar, men jag måste faktiskt säga att det gick jäkligt bra. Typ städa toaletter och ducshar och sånt, det är ju alltid lika mysigt. Eller? MAn håvar in pengar iaf, känns ju bra att man är 300 kr rikare. Fick idag också reda på att jag ska jobba FEM dagar i veckan, inte tre. Jag kommer bli helt utpumpad. Men that's life. Nej justja, jag fick ju inget liv.

         

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig. och jag älskar dig.

               

summertime here i come

Tjena. Och nej jag har fan inte haft tid att blogga sedan sommarlovet knackade på dörren. Och jag har fan inte tid nu heller HEHE. Just nu väntar nackmassage av mamsen aaaaaaaaahhh.

Fredagen var grym. Fan va den va grym. Fast liite för mycket, eller?

gårdagen blev lugn som fan. Och imorse ringde väckarklockan halv åtta, handledarutbildning för b kort. Så snart ser ni mig ute i trafiken också.

Imorgon börjar ju jag jobba! fasen vad kul ..om det är bra väder vill säga, ser ju inte så ljust ut nu med den planen i tankarna. Men jag har ju mest ändå inomhus jobb så.

Ahja ha det så bra, vet inte när jag har tid, ork eller lust nästa gång. PUSS.

      
        liten glimt av min egensydda klänning också. Jag är fan nöjd.

sony ericsson J105i: check!

Tjingiling! Jag känner att jag är på topp igen, så är det bara till och köra igen. Fast jag antar att man inte kan känna på något annat vis när man just fått en ny telefon och pengar. HEHEH.

Idag har det varit slappaste dagen på länge, och jag kan nästa lova att det inte händer så mycket mer imorgon. Fast det är ju karneval förstås.

Men hur jag tar mig till skolan imorgon är ett mysterium. Egentligten skulle jag ju behöva åka moppe för att kunna ta med mig ridkläderna. Men om jag nu åker moppe, hur ska jag då kunna ta  med mig pinnarna till plakaten? Ah knepigt läge det där. Visar väl sig.

Mamma kommer hem ikväll! Åh mamma! det märks verkligen att hon är borta. Man får göra allting själv.

Puss

               

from an other view

Tänk att jag har då aldrig förstått mig på hur man laddat upp bilder på fb.. tills nu (eller jo i början gjorde jag ju ett par mappar, men sedan gjorde jag det inte på aplänge så jag glömde bort hur man gjorde) nuni, nu jäklar har det kommit upp en del bilder. Så grabbar, vill ni se bilderna från igår så finns dom som blev knäppta med min flashiga telefon där. PUSS


                 

         


Kamel OCH elefant till och med

heej zzzzz... Ni kan aldrig ana hur trött jag är. fy faan säger jag bara. fy faan. haha.

har varit en vääldigt slapp dag, städning nere på hv först som tog typ en kvart och sedan sista engelska lektionen för terminen, YES. Och nu ska vi gå hem till sofia och fixa inför karnevalen och fika lite. mysigt värre. Apropå karnevalen så har ju vi den bästa idéen och kommer definitivt vinna. Vi fick med oss några tvåor också. Kommer bli grymt.

Mamsen är i stockholm så vi får klara oss utan henne ikväll och imorgon. Vi överlever, jag lovar mamma.

Ah ha det bra eller något.

I will burn this fuckers down

Tjena. Helgen var ju kung juh! Fredag: Myys med gamla gänget hemma hos ida, fy farao vad bra ni är! Typ lekar och tjejsnack och massa bus, och det gillar vi. Lördag: jag och ida tog en utomhusfrukost och solade järnet, sedan åkte jag och tog en glass med johan och hade en trevlig pratstund nere vid båthamn. På kvällen åkte jag ner till nor och kalasade lite för goliat, men blev inte kvar där så värst länge. Grattis grabben. Söndag: Chillidill hela dagen framför tvn. Så helgen har varit precis så som en helg borde vara.

Nu sitter jag på skolan och har liiiiiiiite ångest över att jag sitter här typ fem timmar för tidigt. Fy faan för mig.

Så lektionerna i dag är alltså klassråd, engelska och sedan fika hemma hos helena. Sista veckan i skolan känns alltid så meningsfull. Verkligen.

Nästa vecka börjar jag jobba, jag ser framemot det jäkligt mycket samtidigt som jag gärna hade velat haft någon veckas lov först. Men men, jag behöver ju håva in lite pengar, så vad gör man inte?

Min mattelärare ändrade slutbetyget från vg till........ MVG , i can't belive it!!!!!!! Jag? mvg? näe va?

Tottis är frisk igen, wehey! vetetusan vad som flög i honom.

Nu kanske jag sätter mig och tar tag i den engelska bokredovisningen. Kanske.

Eftermiddagen tänker jag ägna åt min sofie iallafall. Jag har saknat henne. Puss

      


I wan't to be a billionaire

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH JAG HAR SOMMARJOBB!! galet galet galet glad. Hur fan hade jag överlevt utan de supersöta holländarna? Så sommarjobb: check!

Tog min ulla till skolan idag, men frågan är hur jag ska orka ta mig hem på henne ikväll efter ridlektionen. Aja ser ni någon som somnat i diket mellan ljusdal och nor så är det väl förmodligen jag.

Sitter hemma hos sofie just nu och blir väl kvar här ett tag till, sedan drar jag ned till stallet och sällskapar mamsen.

Johan smsade nyss och sa att han var i järvsö, han MÅSTE träffas. Så iallafall en dag i helgen är bokad med honom. PUSSN

man kan faktiskt vara lycklig utan att vara kär har jag just insett.

Hellu bitches. Kom nyss hem från den grymma matchen.. som vi förlorade.. igen. HEHE. Jag hade ju förjäkla trevligt sällskap iaf. Och dom små ungarna som vi bollade med, dom var ju lite småsöta dom också. Och jag har även tankat min moppe för första gången i hela mitt liv! :D (är man en bortskämd jänta som jag och får den tankad av papsen jämt så är man väl). 

Ahopp, totte är sick som fan. Vetetusan vad som har hänt med fjäderfät. KRya på dig bubbn! 

Rickard har stuckit iväg och jobbat i östersund.. UTAN ATT SÄGA NÅGOT!!  Jäkla unge. 

Nu ska jag gå ut och stänga garaget för idag. Ha det bäst.  

    

RSS 2.0