mummaa


birsta city

jag, sofie , sofie och mamsen va i sundsvall igår och shoppade järnet. bilder kanske kanske kanske kommer sen, orkar in fixa det nu. köpte en ny vinterjacka iaf. en blå, lite inte jag, men den är fin ! :)


hhhhäst

hej :) idag har det varit hästar, hästar och få se, hästar som har gällt. 07.00 åkte jag och mamma hemifrån för att åka på stalljour i ljusdal (tröött som ett as, ja), stannade där till 09.00, åkte hem, sadlade min egen polle, red, mockade hela stallet hemma, och åkte tillbaka till ljusdal och tog in hästarna där, kom hem och tog in våra egna. yeah, galen hästtjej.


tired tired tired....

Jag är så fruktansvärt trött nu.. efter maten ska jag slänga mig i soffan och stanna där hela livet. seriöst.


jag hatar er. okej?!

vad tror ni jag stötte på idag då?....... en alkis ofc. Vad är deras problem? ser jag ut som deras typ eller? jag ska utrota dom jävlarna.

åååhhå


feeling good!

fasen vad jag är glad just nu. Vet faktiskt inte riktigt varför jag är så ovanligt glad, men det känns liksom som att allt har ordnat sig. jag mår bra nu.

mmmmmmhh


måndag 25 oktober

hååål as usual.......... har lite beslutsångest över hur jag ska göra efter skolan faktiskt. det jag har att välja på är att antingen följa med emma när hon ska tatuera sig, stanna i ljusdal med sofie och handla och så, eller bara åka hem. Svårt liv jag har.

Vi har nu officiellt Habbe som familjemedlem. Vi behåller han alltså. underbart.

Har planer på att åka ner till skinnskatteberg faktiskt. Vi får väl se hur det går med den saken. vill vill vill. jag saknar dig.

sofies plaace

Sitter hemma hos Sofie nu med Emma och Sofie herself. Ska försöka plugga lite nu när Sofie sticker iväg på träning, går inte när hon är med, för hon vill aldrig plugga hon eh ;)

Ikväll kommer habbe få vara med på ridlektionen ..kan ju bli spännande. Skitkul iaf! :)

hualigen!

Åååh blev så fruktansvärt irriterad idag. Står och väntar på bussen vid stationen efter skolan, och märker att det är några skumma typer där. Efter ett tag frågar en alkis mig vad klockan är, sen fortsätter han prata med mig.. och efter ett tag kommer hans "kompis" fram till mig och säger : gud vad du är elak. jag: varför? alkisen: jo, för om jag hade sagt att du var söt så hade du blivit sur på mig. jag: vafan? alkisen: höhö, och titta nu fick jag din uppmärksamhet också stumpan! (och han försöker lägga armen om mig) jag: (svarar inte utan vänder mig bara om och går därifrån) och jag kan höra att alkisen mumlar nåt om hora..

Fyfaan. skaffa er ett riktigt jävla liv era efterblivna äckel.  



hmmppf

Nu är det sånt där taskigt väder igen. Och jag blir så fruktansvärt trött och på dåligt humör. Taskigt vare ja.


Sanna bekänner! :o

 
Är du kär just nu?- nix

Har du kysst någon idag?-  nä

Tycker du om någon just nu?- ja

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?- ja

Har du ett förhållande? - ne

Om nej, varför inte?-  .

Hur många har du varit tillsammans med? - 2 seriösa förhållanden

När förlorade du oskulden?- 15

När går gränsen vid otrohet? - när man har gjort nåt som man inte skulle göra med sin kompis. 
 
Har du varit otrogen och om ja, varför?- ja, för att jag va liten och inte förstog vad kärlek innebar

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?-  Tobias, antagligen för långt avstånd, men egentligen vet jag inte.

Är du romantisk? - Det beror nog på

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nä

Är du svårflörtad? - nej, tyvärr inte..

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja

Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Beror på vem man räknar som första, men jag säger att det är Rickard

Hur länge höll det? - någon månad

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - nej, inte seriöst

Har du lekt med någons känslor? - tror inte det

Har du haft sex med över 20 personer? - nej

Hur länge höll ditt längsta förhållande? - 8 månader

Och ditt kortaste? -  några veckor

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej

Är du en bra pojk/flickvän? -  jag får väl hoppas på det :)

Hur många har du haft sex med i år? - 4

Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) - Rickard

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Tobias

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - ja

När fick du din första kyss? - hmm, 13

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet icke

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - eeh, nä, tänder inte på småpojkar faktiskt

Vem var den senaste du kramade? - Sofie

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej det tror jag inte

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - olika

Föredrar du svenska eller utländska killar? - äh, det spelar väl ingen roll

mmmmm mumma


Kläder från Nelly och Monki

Mamma Mia.. Thank you for the.. Fernando..

Mix megapol hade abba- tema i helgen, och hur kul var inte det då :D  har gått runt och trallat på deras sköna urmusik, mys juh!
Fler såna här teman vill vi ha!

Vilka snyggingar!

älskling

Har haft blogguppehåll över helgen som ni kanske ser. Meeen jag har faktiskt inte gjort så mycket növändigt att veta de här dagarna heller. Typ varit ute i stallet hela dagarna, ridit och så. Och herregud vilken hästfantast jag låter som nu, men jag tror tamejtusan jag håller på bli en sån. Och mannen i mitt liv har jag hittat också. Den pålitligaste hittills faktiskt. Habib, hjärtat. Och för övrigt har jag hål ..som vanligt, och sitter och suktar efter mina kära klasskamrater, och ett och ett annat klädesplagg. puss!


wiiieh

det har snöat i dag gott folk :D

trams baaaara

Jag stressar sönder över läxorna!!! och hela klassen sitter och skriver som idioter för den dumma svenskans skull.. skitgrejer. skitgrejer. skitgrejer. funderar helt seröst på om jag ska stanna hemma från ridlektionen och åka hem och göra läxor istället. Fast ne.


Åh kära vinter!

Man hör att det snöar typ inte många många mil härifrån, och det är kallt som f*n! Sååå.. Med andra ord, vintern är inte många dagar härifrån nu! :)

Hårdkörning

Efter att ha ridit två gånger idag sitter jag nu här helt utpumpad!! Ska nog gå och sova, typ nu. Har träningsverk så jag vet inte vad, men efter att ha hittat en bristning i morse så gör det faktisk ingenting för min del :P

gaaaahh

Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart över då min skjuts ner till stallet kommer. FETT FETT FETT drygt med hål alltså.

Hjärta solen

Puss puss puss på det underbara höstvädret!


I rymden finns inga känslor

Såg "I rymden finns inga känslor" igår med mina älskade, sjukt värt pengarna att se den! Den va faktiskt jättemysig, och man garvade sönder stundvis :P Se den!




Älskling, vart har du varit i hela mitt li... hela veckan?

Nu känns det sådär längesedan vi gjorde något igen. Det känns ju inge kul eh. Nu får vi ta tag i oss själv och hitta på nåt :)


Förbaskade inkompetenta tandläkare! morr

Åååh jag blir så arg på tandläkarna här. Skulle till Hudik idag för att göra en koll så att allt funkade med skenan och så. Jag tar ledigt halva dagen i skolan bara för att åka dit och fota tänderna..... vilket dom redan hade gjort i ljusdal. Fett arg tjej.

Habbe

Red på Habib idag och det gick så mycket bättre än jag trodde att det skulle göra! Fortsätter det såhär så behöver vi inte lämna tillbaka honom :)


söndag 10-10-10

Har varit ute i stallet halva dagen och pysslat lite. Känns skitkul att habib har kommit hit iaf! :) Tyvärr läre jag väl vänta någon dag med att rida, så han hinner göra sig hemmastadd och lugna ner sig lite. Kanske på tisdag eller nåt sånt :)

Nu ska jag försöka laga till nåt käk och sen kanske jag går ut i stallet igen. Kanske blir bio ikväll med flickorna också :)

Vi har nu utökat familjen med en arab

Snygg kille!


myspys

Blir te å stanna hemma ikväll ..också. Är tydligen hemma för lite, så vi läre väl ändra på det då. För stunden iaf. Ska mysa ner mig i soffan med hon som tror att hon är så jjäkla cool för att hon har på högsta volym så att huset skakar sönder ! puss♥


huhu

Här sitter jag i min ensamhet medans (allaaa) mina vänner håller på fixar sig för att sedan gå ut. Men jag sitter här pengalös jag. Rättvist liv, rättvist liv. Nejdå, jag ska faktiskt springa över till farmor och farfar på mys/film/godis kväll :)




Habib

Provridningen igår gick både dåligt och bra. Men huvudsaken är ju slutresultatet, och vi har bestämt oss för att ta hem honom i någon vecka för att se hur det utvecklar sig :)

Så här ser fjortisar ut!

Du som påstår att jag ser ut som en fjortis har nog förmodligen aldrig sett "riktiga" fjortisar :)




höstmys


mhhhhhhmmmmm!




min nya design :)

Har äntligen (!!) fixat till min blogg :) har lite små grejer kvar att klura på bara. vad tycks?

stackars mig.

ååh vilken tragiskt morgon!!!!! just nu hade jag kunnat legat och sovit, om vi nu inte hade bott ute i tjottahejti. Har nämligen sovmorgon och börjar inte förrän kl 11. Men.. hade ingen annan skjuts än bussen som går halv åtta, så nu sitter jag alltså här på skolan och tycker synd om mig själv.

hästnörden herself

Vi tittade aldrig på hästen i helgen, utan ska göra det imorgon ist! ..fast det kanske jag har sagt. Hoppas vi klickar :)


partey every day pppartey every day

På fredag slår vi på stort och går på gfest till och med. Det va ett jäkla bra tag sen kan jag lova! Det brukar ju vara lite som det brukar ..hmmmpf. Men hoppas på en trevlig kväll iaf! :)


<3

Jag mår så bra med dig som sagt, hihi ;)

bilbilbil

Jahaaa så har man håltimme igen då........

igår åkte vi jättejättemycket bil och fick lite träsmak i arslet. Vi tänkte att vi skulle ta en tjuvtitt på hästen vi ska provrida på onsdag också. Men vi såg den inte tyvärr. Svängde in där jag växte upp som liten också, det va mysigt. Så många minnen som kommer upp då!  


Cause baby toniiiiiiiiiiiight

Ikväll ska vi (familjen) på middag. Trevligt! Hade egentligen planerat en eva & adam kväll med Sofie. Men vi får ta igen det en annan dag stumpan. Nu är det bäst att jag hoppar in i duschen och fixar till mig innan vi ska iväg! Puss!


Helt jäkla gratis också.

Det va ett tag sedan jag fick ta kommandot över någon annans hår och leva ut min så kallade konst. Men idag va det dags! Det va mitt svåraste fall hittills, men jag tycker fan det blev bra. Hon verkade också vara nöjd, det är ju det viktigaste trots allt :P

Mickis Järveryd:


RSS 2.0