godmorgon!

Har nu blivit övergiven av min fina vän, hon har match idag och skulle på samling. Ska gå och heja på henne sen :)
Ännu en kanon dag alltså! vädret får gärna stanna kvar en vecka till eller fem! :) aja hoppas alla får en bra dag, pusssss.

bilder från kvinnodagen


underbara sol!

Har varit en underbart fin dag idag! Blev en ridtur, och känner att det bränner lite på kinderna faktiskt! :) Senare tar jag tåget till min älskade vän, jag har saknat dig<3 Stannar där tills på söndag, så får se vad vi hittar på för bus :)

Härlig vårdag från förra året :)


Sanna-style


Woho! big boobies!

Bytt upp mig ;)Min älskade mascara!

Har haft den här mascaran ett bra tag nu och tycker den är skitbra! Och den blir inte sämre bara för att den håller på ta slut heller, som andra kan bli. Ett tips från mig!


Shopping-dag i Hudik! :)

Var superless på att ligga sjuk hemma, så idag följde jag och Sofie med farmor och faster till Hudik. Blev en del inköp faktiskt! :)

Hittade en svart fin-klänning för bara 150! Dock va den lite trasig så prutade ner till 120, gick att laga på 2 minuter ;)

Köpte en mascara också


Happy weman's day!

Idag är det internationella kvinnodagen för oss vackra kvinnor:) kom gärna och kika i aulan på skolan ikväll! Kommer bli föreläsningar, modevisning och annat smått och gott :)

Sjuklingen


Så typiskt!

Det är väl klart att om man inte varit sjuk tidigare så blir man det på ett lov! Ligger heldäckad med feber, muskelvärk och annat roligt. Har liiiite panik också, ska nämligen gå modevisning imorgon. Kan inte dra mig ur heller eftersom ingångar och kläder är klart... Jaja preppar med vitaminer, frukt och te nu, så får jag hoppas på det bästa! :) puss

Nu är det fruktansvärt efterlängtade lovet här!

Äntligen sitter jag på bussen hem, som jag inte behöver åka med på ett bra tag nu! Först lov en vecka och sen tre veckors apu, störtskönt! Så sanna är nöjd och glad :)

Går som på räls med surpuppan herself (lizzy) !


min älskade man


:(

När tänkte kärleken knacka på min dörr?

RSS 2.0