snygg brud 97 :)

Hej :)

just nu sitter jag i idas soffa, diggar musik och känner mig inte sådär jättesnygg precis. har skabbhair, osminkad osv, uh..

jaja, idag så hade jag ju planer på att åka till hudik med systra min, men har sovit alldeles för länge för det, och vet faktiskt inte hur jag skulle ta mig till järvsö. så det får bli av imorgon eller på onsdag ;) måste seriöst skaffa lite kläder!

jaja, nu ska jag, ida och danne kila ner och käka frukost :)

/ Sofie den bästa (a)

gillagillagilla!

tjjobre! :)

hård dag, hård dag. kl tidigt måsta jag släpa mig ut och ta ut havremopparna, lite sådär jobbigt då kan man säga. sen mocka.. hoppas mamma blir frisk snart, för orkar inte kliva upp såhär tidigt varje morning!

hudik kan betrakta sig som dissad :) kanske far dit imorgon eller på onsdag. för dagarna efter det så ska jag tillbringa all min tid och kärlek till min älskade som kommer och hälsar på :D det gillas nåt enormt. trodde nog inte att man kunde sakna någon så mycket som jag gör just nu, men det har jag insett nu att man kan.

T (L)

slapp dag.

idag har jag inte gjort ett piizz rent ut sagt. bara legat i sängen och chillat gärnet, så jefla gött! och kände verkligen att det behövdes efter två dagars hålligång :) 

men imorgon förändras den slappa, sköna dagen till en sjukt slitsam dag. mamma har nämligen fått sorkfeber vilket innebär att jag måste göra exakt allt som hon brukar göra! men shit vad jag längtar, not. 
men om jag gjort allt som ska göras och så, så kke jag och min älskade syster drar iväg till hudik och shoppar losss! :D för man är ju lite rikare nu efter jul :) 

jaja, men nu ska jag nog fortsätta småslagga framför tvn :) 

heiiidoo.  

...

bläääää för vädret, seriöst. är det verkligen normalt att det snöar när det är 16 grader kallt?!

blääääääää

Så jävla onödigt skit kaaaaaaaaaaallt!!!!! -25 två dagar nu -.-


RSS 2.0