jag blir galen på mig själv!

Åååh jag blir så tokig! Var i stort behov av en ny mascara igår så jag rusade in på parfymshopen igår innan jag skulle hem. Imorse när jag då skulle använda den så skruvade jag av korken och insåg då att jag hade köpt brun färg.............. jätteglad jag blev!    fast ne. 


Och som grädden på moset eller pricken på i'et så glömde jag ta med den för att byta idag.... :D:D:D:D:D awesome. 

          


En andra chans.

Känner att det är på tiden att blogga faktiskt. Har ju börjat skolan nu iaf, och det va inte så tokigt, jättehärligt att träffa alla igen :) Idag kom johan till ljusdal så jag käkade med honom, trevligt trevligt! Vet inte riiktigt vad jag ska göra ikväll, antingen är jag bara hemma och tar det lugnt, eller så åker jag till ljusdal och tar det inte lika lugnt. Vi får se.  
Imorgon tror jag att jag ska kika lite på folkrace , och träffa rickard såklart, mest därför faktiskt. Och imorgon kväll blir det party party, annis place.
Söndagen bjuder på ännu mer födelsedagsfirade och tårta, och det är jag som fortfarande firas. Såå jag jag vet då vad jag ska göra dom närmsta dagarna. Vi ses!


16 år igår, 17 idag.

Ja så har jag den fruktansvärt onödiga åldern inne då. Neej så onödig är den inte, vill vara barn lite till först :) så idag har det kommit grattis från väntade och oväntade munnar och det har käkats både tårta och bakelse med mina underbaraste, klarade även att köra omkring en halvtimme med bilen (ja, jag har ÄNTLIGEN fått körtillståndet!! ), såå, jag tror jag får vara nöjd med den här födelsedagen. Bilder på presenter osv dyker upp när alla presenter har öppnats :)


Nu taggar vi ferre grabbar!

Eller försöker iaf. Inte så värst taggad på fest om jag ska vara ärlig, grått väder och så.. Men vi får hoppas att lusten kommer snart :)


Jag vill väl också ha lägenhet?!

Sitter just nu i Jessica E's superfina lägenhet! Tänker tillbringa natten här faktiskt, mysigt värre. Hade jag haft en telefon som hade varit normal i huvudet så skulle jag lagt upp ett kort på lägenheten här, men icke. Tycker ni ska komma hit kika in ist! :) (tänkte mer på mamma och pappa så dom vet vad jag vill ha för lägenhet liksom;) )

Broken-hearted girl

...

Sanna<3Glass

Kollade på Leila bakar igår, och typ dog av hur gott det såg ut. Så idag var jag tvungen att åka in till järvsö för att handla ingredienser till en av glassarna hon gjorde igår. Så nu är smeten färdig och jag väntar bara på att den ska frysa nu. Mumma! <3

Snart blir det hemfärd.

Hejdå Gävle! Åker snart hem till lilla Järvsö igen <3

Underbart väder! me like<3

Där hemma har jag inte fått se solen på ett bra tag, men idag kan jag verkligen inte klaga! Är nästan lite FÖR varmt. Skönt att kunna bättra på den blekta solbrännan. Blev lite orolig där ett tag. Det måste ju liksom synas att man haft sommarlov!


Trött trött trött efter en dag på stan!




myskväll i Gävle med världens bästa!







PUSS!

14 augusti 2010.

Sitter hemma hos världens skitigaste kille och funderar på vad jag ska göra resten av dan. Jag får sån ångest när jag inte vet vad jag ska göra, känns som att man slösar bort lovet lite faktiskt. Aja jag är väldigt öppen för förslag så ni vet :)

Jag är en manlig kvinna.

Rubriken säger det mesta, och det kanske låter konstigt för vissa med tanke på att dom kan ha fått en annan bild av mig osv. Och visst, jag går en modeutbildning, rider, älskar allt som har med kläder och smink att göra. Men vem har sagt att det är så feminimt egentligen? Inte jag iaf. Och sen tycker jag verkligen om att umgås med killar och bangar inte för att göra saker som anses vara grovgöra eller lite skit. Nej säg för guds skull inte att jag är en feminim tjej, då blir jag sur.

23 augusti, underbar dag, eller`?

Det har hänt en gång tidigare och i år händer det igen.. Jag fyller år samma dag som skolan börjar. Hurray.. typ. Det kommer inte ens kännas som en födelsedag. Fast jag får ju fina presenter iaf, mina klasskompisar :)


Jag saknar dig Sofie <3

Hmm få se.. jag tror tamejfan att vi inte har träffats mer än 3 gånger i sommar. Det är mer än fruktansvärt. Jag har jättemycket ångest för det. Känns som om vi har missat en massa tid som vi hade kunnat gjort nya roliga minnen på..  :( <3

RSS 2.0